نورنیوز https://nournews.ir/n/339337
کد خبر: 339337
26 مرداد 1405

شومر: سوءتفاهم‌نامه ترامپ با ایران یک شکست مطلق در سیاست خارجی است


چاک شومر، سناتور ارشد دموکرات، تفاهم‌نامه ترامپ با ایران را شکست مطلق سیاست خارجی دانست. وی با اشاره به افزایش قیمت بنزین به بالای 4 دلار، از ترامپ خواست برای جلوگیری از خسارات بیشتر و پایان جنگ، فوراً به دیپلماسی جدی روی آورد.

 نورنیوز- گروه بین الملل: چاک شومر، سناتور دموکرات ارشد آمریکایی شامگاه دوشنبه ضمن آنکه تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا را «سوءتفاهم» خواند، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: سوءتفاهم‌نامه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با ایران، یک شکست مطلق و یک شکست کامل بوده که هیچ پیشرفتی در جهت اهداف اعلام‌شده ترامپ نداشته است.

او با اشاره به تبعات این جنگ برای اقتصاد آمریکا گفت: با افزایش سرسام‌آور قیمت بنزین به بالای ۴ دلار در هر گالن، آمریکایی‌ها در تنگنا قرار گرفته‌اند.

چاک شومر با بیان اینکه این یکی از «بزرگترین رسوایی‌های سیاست خارجی در تاریخ آمریکا» است که توسط رئیس‌جمهور ترامپ هدایت می‌شود که نمی‌داند چه می‌کند، افزود: دونالد ترامپ، سربازان ما و ملت ما را ناامید کرده است. ما باید فوراً با دیپلماسی جدی به این جنگ پایان دهیم تا بتوانیم بازسازی خساراتی را که او وارد کرده است، آغاز کنیم.

تحلیلگران سیاسی طی روزهای اخیر هشدار داده‌اند با توجه به قیمت بالای بنزین در ایالات متحده، پایین بودن میزان محبوبیت ترامپ و نامحبوب بودن جنگ در بین مردم آمریکا، فضای مانور رئیس‌جمهور این کشور به‌طور فزاینده‌ای محدود شده است.

آنها استدلال کرده‌اند با طولانی‌تر شدن جنگ علیه ایران، لاف‌زنی‌های ترامپ کار چندانی برای وادار کردن ایران به عقب‌نشینی نکرده است و به نظر می‌رسد بیشتر این احتمال وجود دارد که خود رئیس‌جمهور آمریکا کسی باشد که بزرگترین مصالحه‌ها را انجام خواهد داد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / سیاست خارجی / قیمت بنزین / بحران اقتصادی / چاک شومر / سوءتفاهم‌نامه