نورنیوز https://nournews.ir/n/33835
کد خبر: 33835
23 مهر 1398

هشدار الحشد الشعبی درباره احتمال آزادی هزاران داعشی در سوریه


نایب رئیس سازمان «الحشد الشعبی» تأکید کرد که در پی رخدادهای سوریه، احتمال دارد که هزاران نفر از عناصر گروه تروریستی داعش از زندان‌ها آزاد شوند.


به گزارش نورنیوز؛ گروه بین الملل: «ابو مهدی المهندس» نایب رئیس سازمان «الحشد الشعبی» عراق روز سه‌شنبه تحولات هفته اخیر در سوریه را «خطرناک» توصیف کرد.


مقصود المهندس عملیات نظامی ترکیه در سوریه است. ترکیه به همراه تروریست‌های همپیمان خود در گروه موسوم به «ارتش آزاد» از هفدهم مهر ماه به بهانه دور کردن شبه‌نظامیان کُرد از مناطق مرزی مشترک با سوریه، عملیاتی را در شمال و شمال شرق سوریه آغاز کرده است.


ترکیه نام این عملیات را «چشمه صلح» اعلام کرد. کُردها در پی این عملیات با دولت سوریه به توافق رسیدند و در راستای این توافق، ارتش سوریه روز گذشته در چند شهر و روستای نزدیک به مرزهای ترکیه مستقر شده است.


المهندس با انتشار بیانیه‌ای گفت در پی رخدادهای سوریه، احتمال دارد که هزاران نفر از عناصر گروه تروریستی  داعش نیز آزاد شوند.



منبع: فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: عراق / داعش / مقاومت / حشد شعبی