نورنیوز https://nournews.ir/n/338264
کد خبر: 338264
22 مرداد 1405

رکورد طلایی «انریکه» در فینال‌های فوتبال


لوئیس انریکه با قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در سوپرجام اروپا، رکوردی درخشان در فینال‌های معتبر فوتبال ثبت کرد و از 20 حضور در بازی‌های پایانی، 17 بار به قهرمانی رسید.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال پاری‌سن ژرمن با هدایت لوئیس انریکه به عنوان قهرمانی سوپر کاپ فوتبال اروپا دست پیدا کرد. این تیم با برتری ۲ بر یک برابر استون‌ویلا این عنوان ارزشمند را به ویترین افتخارات خود اضافه کرد.

شبکه فرانسوی RMC در گزارشی با تمجید از دانش لوئیس انریکه نوشت: این مربی اسپانیایی با پیروزی مقابل استون ویلا، تعداد بردهای خود را فینال‌های معتبر فوتبالی به عدد ۱۷ رساند.

انریکه در ۲۰ فینال که هدایت تیم‌های مختلف را بر عهده داشته ۱۷ برد و سه باخت را در کارنامه دارد.

لوئیس انریکه با تیم‌های فوتبال بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن در رده باشگاهی و تیم ملی اسپانیا در رده ملی به فینال‌های معتبر گام گذاشته است.

تیم ملی فرانسه در فینال لیگ ملت‌های اروپا ۲۰۲۱، تیم فوتبال چلسی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ و اتلتیکو بیلبائو در فینال سوپر جام اسپانیا در سال ۲۰۱۵ تنها تیم‌هایی هستند که سابقه برد فینال برابر لوئیس انریکه را در کارنامه دارند.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال اروپا / لیگ قهرمانان / پاری سن ژرمن / سوپرجام اروپا / لوئیس انریکه