نورنیوز https://nournews.ir/n/338106
کد خبر: 338106
21 مرداد 1405

توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت


یکی از نزدیکان بیت «رهبر شهید» با اشاره به ابعاد علمی و معنوی ایشان، توجه ویژه به قرآن و حضور در برنامه‌های قرآنی را از ویژگی‌های برجسته شخصیت وی دانست.

نورنیوز-گروه فرهنگی: حجت‌الاسلام و المسلمین داوود الموسوی روز چهارشنبه در اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت در دانشگاه دامغان با تسلیت رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع)، افزود: در نخستین روز ماه مبارک رمضان، جلساتی با محوریت قرآن و صوت قرآن برگزار می‌شد و اساتید ممتاز کشور در این برنامه حضور داشتند و در پایان مسابقات بین‌المللی قرآن که با برگزاری سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شد نیز رهبر شهید حضور می‌یافتند و درباره قرآن، صوت، الحان و مفاهیم قرآنی سخنرانی می‌کردند.

این سخنران همچنین توجه به خانواده شهدا را از دیگر ویژگی‌های برجسته امام مجاهد برشمرد و افزود: هر یک یا دو هفته، خانواده‌هایی به دیدار ایشان دعوت می‌شدند و درباره خانواده شهدا، مادران و بازماندگان شهدا با آنان گفت‌وگو می‌شد.

شهادت مرگی تاجرانه است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین الموسوی با اشاره به جایگاه شهادت در منظومه فکری رهبر شهید گفت: ایشان شهادت را مرگی تاجرانه می‌دانستند و همواره بر ارزش و جایگاه خانواده‌های شهدا و بازماندگان آنان تاکید داشتند.

وی ابراز امیدواری کرد: بتوانیم ارزش‌ها، ویژگی‌ها و ابعاد مختلف شخصیت امام مجاهد، فرزانه و حکیم را به‌درستی بشناسیم و به جامعه معرفی کنیم.

تبیین ویژگی‌های شخصیتی پیامبراکرم(ص)

وی بیان کرد: تاریخ در تبیین ویژگی‌ها و سیره پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) آن‌گونه که باید عمل نکرده و بسیاری از ابعاد شخصیت ایشان برای مردم تبیین نشده است.

سخنور نزدیک به مجموعه بیت رهبر شهید با اشاره به شرایط پیامبر اکرم(ص) در سال‌های پایانی عمر شریف ایشان اظهار کرد: در سال دهم هجری، پیامبر گرامی اسلام حاکم مطلق جامعه اسلامی بودند و مکه را فتح کرده و خیبر را نیز پشت سر گذاشته بودند، اما با این حال تا پیش از نزول آیه غدیر، تقیه را نیز در دستور کار داشتند و باید پژوهش شود چرا پیامبر اکرم(ص) با وجود برخورداری از قدرت حکومت، در برخی مقاطع از تقیه استفاده می‌کردند.

اجلاسیه مجاهدان در غربت به نام امام شهید برگزار شد

یازدهمین اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت

به گزارش ایرنا، «یازدهمین اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت» با هدف پاسداشت «قائد شهید امت» و با عنوان «ایستاده در پناه ضامن» از تهران آغاز شد و در مرحله دوم، امروز ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ در شب شهادت حضرت ثامن‌الائمه(ع) در دامغان در حال برگزاری است.

آغاز اجلاسیه یازدهم، یک روز بعد از شهادت رهبر شهید انقلاب با ایجاد موکب در میدان فلسطین آغاز شد و در طول شب‌های اقتدار، اعلام رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای و ایام وداع با «آقای شهید ایران»، به ارائه خدمات فرهنگی و تبلیغاتی پرداخت.

اجلاسیه بین‌المللی مجاهدین در غربت در قالب برنامه‌های مختلف در شهرهای تهران، دامغان و مشهد مقدس برنامه‌ریزی شده است و روز دوشنبه آیین افتتاحیه در دانشگاه تهران با حضور دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، محمدجواد کولیوند استاندار سمنان، فرماندهان مقاومت، استادان و فرهیختگان میدان و مقاومت برگزار شد.

آیت‌الله سیدموسی شبیری زنجانی از آیات عظام و علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش،مهمانان ویژه این رویداد در دامغان هستند.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: رهبر شهید / قرآن / مجاهدان در غربت / اجلاسیه مجاهدان / برنامه‌های قرآنی