نورنیوز https://nournews.ir/n/337765
کد خبر: 337765
20 مرداد 1405

۴۰ هزار زائر خراسان‌شمالی راهی مشهد شدند


40 هزار زائر خراسان‌شمالی در قالب 220 هیات مذهبی برای حضور در آیین‌های دهه پایانی صفر و مراسم 28 صفر راهی مشهد مقدس شدند.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: طاهر رستمی روز سه‌شنبه در ستاد اربعین خراسان‌شمالی اظهار کرد: همچنین ۷۵ کاروان پیاده در قالب ۱۳ هزار نفر از استان برای شرکت در آیین‌های دهه پایانی صفر و زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) راهی مشهد مقدس شدند.

وی افزود: ۴۵ موکب در طول مسیرهای استان برای خدمت‌رسانی و پذیرایی از زائران امام رضا(ع) برپا شده است و پنج موکب نیز در مشهد مقدس به زائران خدمات ارائه می‌کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌شمالی ادامه داد: ۳۸ دستگاه کامیون، حمل‌ونقل بار و تجهیزات موکب‌ها و سایر جابه‌جایی‌های مورد نیاز را در این ایام به صورت رایگان انجام دادند.

رستمی با اشاره به حضور نیروهای جمعیت هلال احمر استان در مسیرهای منتهی به مشهد گفت: ۸۰ نفر از نیروهای هلال احمر خراسان‌شمالی برای ارائه خدمات به زائران در ایام ۲۸ صفر به مشهد مقدس اعزام شدند.

وی اظهار کرد: امسال با تدابیر انجام شده و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، مانور عظیم خدمات‌رسانی به زائران به خوبی انجام شد و با هماهنگی پلیس راه، خوشبختانه هیچ حادثه‌ای در مسیر زائران استان به مشهد رخ نداد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان‌شمالی همچنین با اشاره به حوادث جاده‌ای ایام اربعین گفت: طی ۱۲ روز از ایام اربعین، ۹ نفر در جاده‌های استان جان خود را از دست دادند که این موضوع نیازمند آسیب‌شناسی جدی است.

رستمی افزود: باید نقاط حادثه‌خیز، مشکلات فنی، عملیات عمرانی و دیگر عوامل مؤثر در بروز حوادث شناسایی و برطرف شود و برای تأمین امنیت بیشتر مسیرهای ارتباطی استان، اقدامات جدی‌تری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه امسال همدلی و هم‌افزایی مناسبی میان مسوولان استانی شکل گرفت، گفت: یکی از اقدامات ارزشمند امسال، حضور دستگاه‌های مختلف استان و برپایی موکب در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران بود.

بر اساس اعلام مسئولان، ۱۶ هزار و ۱۴۱ نفر از خراسان‌شمالی برای حضور در آیین اربعین حسینی در سامانه سماح ثبت‌نام کردند و هشت هزار و ۷۰۰ گذرنامه نیز برای زائران صادر شد.

همچنین هشت میلیون لیتر بنزین در ایام اربعین در استان توزیع و ۲۸۰ موکب نیز به جاماندگان اربعین خدمات‌رسانی کردند. ۲۶۸ دستگاه اتوبوس نیز وظیفه جابه‌جایی زائران استان را به صورت رفت و برگشت برعهده داشتند.

خراسان‌شمالی با ۱۰ شهرستان و حدود یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع شده است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: مشهد / زائر / زیارت / امام رضا / مذهبی / خراسان‌شمالی