رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک انبار احتکار لاستیک در شهرری خبر داد و گفت در این عملیات 8 هزار و 769 حلقه لاستیک خودرو به ارزش بیش از 25 میلیارد تومان کشف و پرونده متهم به مراجع قضایی ارجاع شد.
نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف انبار احتکار لاستیک در شهرری و کشف ۸ هزار و ۷۶۹ حلقه لاستیک خودرو به ارزش بیش از ۲۵ میلیارد تومان خبر داد. سردار مهدی افشاری روز یکشنبه اظهار کرد: در پی انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از دپو و احتکار مقادیری لاستیک در یک انبار واقع در خیابان شهید رجایی شهرری مطلع شدند.
وی افزود: بررسیهای اولیه نشان داد مقادیری لاستیک در این انبار تخلیه و دپو شده و سپس بخشی از کالاها به وسیله خودروهای وانت به بازار منتقل میشود.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ تصریح کرد: مأموران پس از شناسایی دقیق محل و انجام اقدامات تخصصی، با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی وارد انبار مورد نظر شده و نسبت به بازرسی از آن اقدام کردند.
سردار افشاری خاطر نشان کرد: در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و متهم پس از تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد و با تأکید بر تداوم برخورد پلیس با پدیده قاچاق و احتکار کالا، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در زمینه قاچاق یا احتکار کالا، مراتب را از طریق شماره ۳۰۱۱۰ به پلیس امنیت اقتصادی اطلاع دهند.