نورنیوز https://nournews.ir/n/337039
کد خبر: 337039
17 مرداد 1405

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت ها


قیمت خودرو امروز 17 مرداد 1405 در حالی اعلام شد که کاهش انتظارات تورمی و عقب‌نشینی نرخ ارز، بازار را در مسیر اصلاح محدود قیمت‌ها قرار داده است. تارا، سهند، تیگو، فونیکس و چند مدل مونتاژی امروز کاهش قیمت را تجربه کردند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 17 مرداد 1405 در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان تحت تاثیر کاهش انتظارات تورمی و تغییر فضای سیاسی، در مسیر اصلاح محدود قیمت‌ها حرکت می‌کند. عقب‌نشینی نرخ ارز در هفته دوم مرداد و کاهش بخشی از نگرانی‌ها نسبت به تشدید تنش‌های سیاسی، باعث شده فشار خریدهای هیجانی در بازار کاهش یابد؛ با این حال، این شرایط هنوز نتوانسته محرک کافی برای بازگشت تقاضای مصرفی ایجاد کند.

در شرایط فعلی، بازار خودرو با دو نیروی متضاد مواجه است. از یک سو کاهش ریسک‌های سیاسی مانع از شکل‌گیری موج‌های افزایشی شده و از سوی دیگر، تداوم ابهام درباره آینده باعث شده خریداران همچنان دست نگه دارند. به همین دلیل، افت قیمت‌ها در بازار بیشتر به شکل پراکنده و تدریجی دیده می‌شود و خبری از کاهش شدید یا خروج گسترده فروشندگان از بازار نیست.

به نظر می‌رسد بازار خودرو در کوتاه‌مدت همچنان در وضعیت انتظار باقی بماند. در صورت تقویت سیگنال‌های مثبت سیاسی، احتمال ادامه اصلاح قیمت‌ها وجود دارد، اما بازگشت رونق معاملاتی نیازمند شکل‌گیری اطمینان نسبت به آینده اقتصادی است. در مقابل، افزایش دوباره تنش‌ها می‌تواند انتظارات تورمی را فعال کند، هرچند با توجه به ضعف تقاضای فعلی، اثر آن بیشتر در قالب افزایش فاصله قیمتی و نوسان محدود ظاهر خواهد شد.

قیمت خودروهای داخلی

تارا اتوماتیک V4 نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 540 میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) کاهش بهای 25 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص یک میلیارد و 900 میلیون تومان ایستاد.

سهند S کاهش بهای 35 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 350 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، شاهین G (سانروف) نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ 2 میلیارد میلیون تومان خرید و فروش شود.

داخلی

قیمت خودروهای مونتاژی

تیگو 7 هیبرید نسبت به روز گذشته 260 میلیون تومان ارزان شد تا در روز جاری با نرخ 6 میلیارد و 120 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، تیگو 9 کاهش بهای 200 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با برچسب قیمتی 9 میلیارد و 550 میلیون تومان به بنگاه‌های معاملاتی رسید.

 فونیکس FX AWD کاهش بهای 140 میلیون تومانی را تجربه کرد تا در روز جاری با نرخ پنج میلیارد و 830 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از سوی دیگر، کی‌ام‌سی ایگل کاهش بهای 45 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص 2 میلیارد و 340 میلیون تومان ایستاد.

لاماری اکو نسبت به روز گذشته 25 میلیون تومان ارزان شد تا در روز جاری با بهای سه میلیارد و 955 میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از طرف دیگر، فیدلیتی الیت (7 نفره) کاهش بهای 10 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی پنج میلیارد و 110 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

خارجی


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: بازار خودرو / قیمت خودرو امروز / قیمت خودروهای داخلی / تارا اتوماتیک / قیمت خودروهای مونتاژی / کی‌ام‌سی / قیمت کی‌ام‌سی X5 / تیگو 7 هیبرید