نورنیوز https://nournews.ir/n/336973
کد خبر: 336973
16 مرداد 1405

هیچ مدرسه مینابی نباید با مشکل آب و برق آغاز به کار کند


فرماندار میناب تأکید کرد: مدارس این شهرستان پیش از آغاز سال تحصیلی جدید باید از زیرساخت‌های ضروری مانند آب آشامیدنی و برق برخوردار باشند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمد رادمهر شامگاه پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش میناب با اشاره به تشکیل ستاد ویژه ملی میناب و فعال‌سازی ۱۴ کارگروه تخصصی در حوزه‌های توسعه عمرانی، آموزشی و اجتماعی، اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، برای جذب حداکثری اعتبارات، تکمیل پروژه‌های آموزشی و رفع موانع زیرساختی مدارس تلاش کنند تا دانش‌آموزان سال تحصیلی را در محیطی ایمن و مناسب آغاز کنند.

رییس شورای آموزش و پرورش میناب، پروژه مهر را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ملی در حوزه تعلیم و تربیت دانست و بیان کرد: آمادگی کامل مدارس، تأمین تجهیزات، رفع نواقص و ایجاد شرایط مناسب برای حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان، از اولویت‌های اصلی مدیریت شهرستان است.

رادمهر همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، پیشنهاد کرد: امسال همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، «زنگ ایثار و مقاومت» در مدارس کشور و به‌ویژه استان هرمزگان، به یاد شهدای دانش‌آموز دبستان شجره‌طیبه میناب نواخته شود تا یاد و نام این شهدای مظلوم برای همیشه در حافظه نسل آینده ماندگار بماند.

در جریان حمله دشمن آمریکایی صهیونی در ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ به مدرسه پسرانه و دخترانه شجره طیبه در شهرستان میناب که در ۲ طبقه مجزا ساخته شده بود، این مدرسه به کلی تخریب شده و ۱۲۰ دانش‌آموز و ۲۶ معلم به شهادت رسیدند.

وی با قدردانی از تلاش فرهنگیان در روزهای جنگ تصریح کرد: با وجود شرایط سخت، آموزش در کشور و شهرستان میناب متوقف نشد و فرآیند تعلیم و تربیت به‌صورت برخط (آنلاین) ادامه یافت که این امر مرهون تلاش، ایثار و مسئولیت‌پذیری معلمان و مجموعه آموزش و پرورش است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب در ادامه، ضمن تبریک فرا رسیدن ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، از خدمات ارزنده اصحاب رسانه در انعکاس اخبار، دستاوردها و مطالبات شهرستان قدردانی کرد و از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست از هم‌اکنون برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری باشکوه آیین گرامیداشت روز خبرنگار را انجام دهند.

آمادگی کامل آموزش وپرورش میناب برای استقبال از مهر

در ادامه این نشست، حسن اسماعیلی‌نژاد مدیر آموزش و پرورش میناب نیز گزارشی از آخرین وضعیت فعالیت‌های آموزشی، روند اجرای مصوبات جلسات گذشته شورای آموزش و پرورش، میزان پیشرفت تجهیز اردوگاه دانش‌آموزی و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای استقبال از مهرماه ارائه کرد و از آمادگی کامل این مجموعه برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

شهرستان میناب به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت استان هرمزگان با جمعیتی افزون بر ۳۰۰ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: آموزش و پرورش / مدارس / میناب / بازگشایی مدارس / آب و برق