نورنیوز https://nournews.ir/n/336924
کد خبر: 336924
16 مرداد 1405

گفت‌وگوی تلفنی مودی و نتانیاهو درباره تحولات خاورمیانه


نارندرا مودی و بنیامین نتانیاهو در تماس تلفنی درباره تحولات اخیر خاورمیانه، وضعیت منطقه و راه‌های تقویت همکاری‌های راهبردی میان هند و اسرائیل گفت‌وگو کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: دفتر نخست وزیر هند در بیانیه ای اعلام کرد که نخست وزیر این کشور و همتای اسرائیلی وی، در یک تماس تلفنی درباره وضعیت خاورمیانه گفت وگو کردند.

 در این بیانیه آمده است که بنیامین نتانیاهو روز جمعه با نارندرا مودی تماس گرفته و آنها درباره تحولات اخیر خاورمیانه تبادل نظر کرده‌اند.

دهلی نو همچنین اعلام کرد که مودی و نخست وزیر رژیم صهیونیستی «پیشرفت پایدار در همکاری استراتژیک ویژه هند و اسرائیل را بررسی کرده و بر تعهد خود برای تقویت بیشتر همکاری‌های دوجانبه در بخش‌های مختلف که تامین کننده منافع متقابل باشد تأکید کردند.»

در این بیانیه آمده است: مودی و نتانیاهو توافق کردند که ارتباط خود را حفظ کنند.

هند طی سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ بزرگ‌ترین خریدار تسلیحات رژیم اشغالگر اسرائیل بوده است؛ از جمله رادارهای پیشرفته، پهپادهای رزمی، موشک‌های سطح به هوا و موشک‌های ضدتانک. در یکی از قراردادهای بزرگ، دهلی‌نو خرید بیش از ۴۲۵ هزار قبضه سلاح کاربین ساخت مشترک هند–اسرائیل را دنبال می‌کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / تحولات خاورمیانه / نخست وزیر هند / روابط هند و اسرائیل / مودی و نتانیاهو