نورنیوز https://nournews.ir/n/336713
کد خبر: 336713
15 مرداد 1405

اتحاد ۸ کشور اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی؛ فراخوان فوری به شورای امنیت


وزرای خارجه 8 کشور عربی و اسلامی در بیانیه‌ای مشترک، با محکومیت شدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری، خواستار مداخله فوری شورای امنیت سازمان ملل شدند. این کشورها ضمن هشدار نسبت به نقشه‌های الحاق اراضی و کوچ اجباری، بر لزوم بازخواست عاملان نقض قوانین بین‌المللی تأکید کردند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: در واکنشی متحد و قاطع به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی، وزرای خارجه هشت کشور عربی و اسلامی شامل قطر، اردن، امارات، اندونزی، پاکستان، ترکیه، عربستان سعودی و مصر، با انتشار یک بیانیه مشترک، نسبت به وضعیت بحرانی مناطق تحت اشغال فلسطین ابراز نگرانی عمیق کردند.

این بیانیه که بر اساس گزارش شبکه الجزیره منتشر شده است، صراحتاً اعلام می‌کند که اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی نه تنها توافق آتش‌بس در نوار غزه را به خطر انداخته، بلکه با تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری، چشم‌انداز اجرای راه‌کار «دو دولتی» را با تهدیدی جدی و بی‌سابقه روبرو کرده است.

وزرای خارجه این کشورها در بخشی از متن بیانیه، از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواسته‌اند تا با ایفای نقش مسئولانه خود، رژیم صهیونیستی را به اجرای تعهدات بین‌المللی‌اش ملزم نماید. آن‌ها تأکید کردند که مسئولان اصلی نقض قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه باید بدون استثنا مورد بازخواست قرار گیرند تا از تکرار چنین جنایاتی جلوگیری شود.

علاوه بر این، این هشت کشور با اعلام مخالفت قاطع خود با هرگونه تلاش برای الحاق اراضی فلسطینی و طرح‌های شیطانی «کوچ اجباری» ساکنان این مناطق، هشدار دادند که این اقدامات مغایر با تمامی اصول حقوق بین‌الملل بوده و امنیت و ثبات کل منطقه را به شدت تهدید می‌کند.

این تحرک دیپلماتیک در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی با نقض مداوم توافقات آتش‌بس و تداوم حملات روزانه به نوار غزه، عملاً مانع از ورود به مراحل بعدی روند صلح شده و با تخلفات گسترده خود، وضعیت انسانی را در این منطقه به مرزهای فاجعه رسانده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / غزه / فلسطین / خاورمیانه