نورنیوز https://nournews.ir/n/336656
کد خبر: 336656
15 مرداد 1405

جدیدترین خبر از نقل و انتقالات باشگاه سپاهان امروز ۱۵ مرداد


باشگاه سپاهان در فصل جاری رویکردی متفاوت را در پیش گرفته و از پول پاشی و هزینه های گزاف در فصل نقل و انتقلات پرهیز کرده است. آنها اولویت خود را روی حفظ ستاره های کلیدی خود گذاشتند و در ادامه چند جوان بااستعداد از آکادمی خود و چند بازیکن نه چندان نامدار را به جمع خود اضافه کردند.

نورنیوز-گروه ورزشی: در هفته های اخیر صحبت‌های زیادی در مورد پیوستن آریا یوسفی به پرسپولیس و همچنین انتقال مهدی لیموچی به تراکتور مطرح شده بود. حتی هر دو بازیکن نیز تمایل داشتند این انتقالات انجام شود و گویا آن طور که باید در تمرینات تیم خود تمرکز لازم را نداشتند.

مدیریت باشگاه پرسپولیس در روزهای اخیر بارها با منوچهر نیکفر تماس گرفته و خواهان معاوضه تعدادی از بازیکنان تیمش از جمله حسین ابرقویی، تیوی بیفوما، دنیل گرا، و... به اضافه مبلغی با آریا یوسفی شده بود که هیچ یک از این پیشنهادات مورد موافقت نویدکیا قرار نگرفت.

از طرفی لیموچی هم قرارداد خود را با باشگاه یک سال دیگر تمدید کرد تا بدین ترتیب ماندگار باشد.

در همین راستا محرم نویدکیا برای اینکه به این شایعات پایان دهد با هر دو بازیکن جلسه گذاشته و در مورد شرایط حساس سپاهان و فصل سختی که این تیم در پیش رو دارد با آنها صحبت کرد. محرم در این جلسه به دو بازیکن تاثیرگذار تیمش تاکید کرده که تیمش نیاز مبرمی به آنها دار د و بهتر است به قرارداد خود پایبند باشند.

لیموچی و یوسفی نیز به محرم قول داده اند که در سپاهان مانده و تمام تمرکز خود را روی تمرینات قرار دهند.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: تراکتور / سپاهان / باشگاه سپاهان / آریا یوسفی / شرایط حساس سپاهان / مهدی لیموچی / نقل و انتقالات باشگاه سپاهان