نورنیوز https://nournews.ir/n/336263
کد خبر: 336263
13 مرداد 1405

اردن میزبان نشست اضطراری مقابله با اقدامات اسرائیل در قدس اشغالی


وزارت خارجه اردن از برگزاری نشستی مهم درباره اقدامات توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت امور خارجه اردن اعلام کرد که این کشور فردا(چهارشنبه) میزبان نشستی با حضور وزرای امور خارجه کشورهای عربی، دبیرکل اتحادیه عرب و وزرای امور خارجه اندونزی، پاکستان، ترکیه و مالزی که وظیفه اقدام بین‌المللی برای مقابله با سیاست‌ها و اقدامات غیرقانونی اسرائیل در قدس اشغالی را بر عهده دارند، خواهد بود.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: این نشست به بررسی وضعیت قدس و اماکن مقدس اسلامی و مسیحی آن خواهد پرداخت و هدف آن اتخاذ موضعی واحد برای مقابله با اقدامات تشدید شده و غیرقانونی اسرائیل است که هویت قدس و اماکن مقدس اسلامی و مسیحی آن را هدف قرار می‌دهد.

علاوه بر اردن، این کمیته شامل تونس، الجزایر، عربستان سعودی، سومالی، عراق، فلسطین، قطر، مصر، مراکش و دبیرکل اتحادیه عرب است.

اخیرا بنیاد بین‌المللی قدس در بیانیه‌ای خطاب به دولت اردن اعلام کرد «شما مسئولیت دارید امروز به صورت شفاف و بدون ابهام به کل امت اسلامی و جهان اعلام کنید که اشغالگران صهیونیست با زور به وضع موجود تاریخی در مسجد الاقصی پایان داده‌اند و شروع به ایجاد واقعیت جدیدی تحت حمایت ارتش و کابینه اسرائیل کرده‌اند.»

این موسسه از اردن خواست تا امت اسلامی را برای نجات مسجد الاقصی و مداخله فوری جهت بازگرداندن وضعیت اصلی آن بسیج کند؛ به گونه‌ای که هویت اسلامی انحصاری مسجد الاقصی حفظ شود.

بنیاد بین المللی قدس همچنین خطاب به جنبش‌های مردمی، علما، رهبران فکری و عرب ها و مسلمانان تاکید کرد که «اکنون وظیفه شماست تا در معادله بازدارندگی برای دفاع از مسجد الاقصی در مقابل تلاش‌ها برای محو مسئله قدس و مسجد الاقصی و یهودی‌سازی آن شرکت کنید و این تلاش‌ها را شکست دهید.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / اسرائیل / قدس اشغالی / کشورهای اسلامی / اتحادیه عرب