نورنیوز https://nournews.ir/n/336254
کد خبر: 336254
13 مرداد 1405

انفجار در شهرک صنعتی شمس‌آباد؛ ۱۸ نفر زخمی شدند؛ عملیات اطفاء ادامه دارد


عضو هیئت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد با تشریح جزئیات حادثه امروز اعلام کرد انفجار رخ‌داده در این شهرک صنعتی بر اثر آتش‌سوزی یک مخزن سوخت در یکی از واحدهای صنعتی بوده و نیروهای آتش‌نشانی همچنان در حال مهار حریق هستند. دراین حادثه تاکنون 18 نفر زخمی شدند.

نورنیوز-گروه حوادث: عضو هیئت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد اعلام کرد انفجار امروز در این مجموعه صنعتی بر اثر آتش‌سوزی یک مخزن سوخت در یکی از واحدهای صنعتی رخ داده است.

داود ولی با اشاره به جزئیات این حادثه گفت: آتش‌سوزی ابتدا در مخزن سوخت یکی از واحدهای صنعتی آغاز شد و پس از آن انفجار رخ داد که باعث گسترش حریق به بخش‌های دیگر همان واحد شد.

عملیات اطفای حریق در شمس‌آباد ادامه دارد

به گفته عضو هیئت‌مدیره شهرک صنعتی شمس‌آباد، بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای آتش‌نشانی و تیم‌های امدادی در محل حاضر شدند و عملیات مهار آتش همچنان ادامه دارد.

وی تأکید کرد تمامی نیروهای امدادی و خدماتی برای کنترل شرایط و جلوگیری از گسترش آتش در محل حادثه مستقر هستند.

18 زخمی و آتشی که هنوز مهر نشده است

سخنگوی اورژانس تهران از اعلام 18 مصدوم در حادثه شهرک شمس‌آباد خبر داد و گفت: یکی از پایگاه‌های اورژانس مستقر در محل حادثه بر اثر موج انفجار به‌طور کامل تخریب شد، اما خوشبختانه هیچ‌یک از نیروهای اورژانس آسیب ندیدند.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: آتش نشانی / مخزن سوخت / آتش سوزی شهرک صنعتی / انفجار شمس آباد / شهرک صنعتی شمس آباد