نورنیوز https://nournews.ir/n/335906
کد خبر: 335906
11 مرداد 1405

حماس: حملات اسرائیل به غزه برای برهم زدن آتش‌بس است


حماس تشدید حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه را اقدامی عمدی برای برهم زدن تفاهم‌های آتش‌بس دانست و از میانجی‌ها خواست برای توقف حملات اقدام کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: جنبش مقاومت اسلامی حماس روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات هوایی گسترده رژیم صهیونیستی به نوار غزه که از صبح امروز آغاز شده، به شهادت بیش از ۱۸ فلسطینی و از بین رفتن کامل برخی خانواده‌ها انجامیده است.

حماس ادعا کرد که تشدید این حملات، اقدامی عمدی از سوی دولت رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با هدف برهم زدن تفاهم‌های حاصل‌شده با میانجی‌ها، از جمله آمریکا، برای تکمیل اجرای توافق آتش‌بس است.

این جنبش از کشورهای میانجی و طرف‌های ضامن توافق آتش‌بس خواست مسئولیت‌های خود را ایفا کرده، حملات اخیر را محکوم کنند و برای توقف آن بر رژیم صهیونیستی فشار وارد آورند.

حماس همچنین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی باید به اجرای کامل تعهدات خود بر اساس مفاد توافق آتش‌بس پایبند باشد.

حماس در ادامه این حملات را مصداق جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت توصیف کرد و خواستار اقدام جامعه بین‌المللی و نهادهای حقوقی برای بررسی و پیگیری مسئولیت مقام‌های اسرائیلی و اتخاذ تدابیری برای حمایت از غیرنظامیان فلسطینی شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / غزه / فلسطین / حماس / آتش_بس / جنگ_غزه