نورنیوز https://nournews.ir/n/334496
کد خبر: 334496
9 مرداد 1405

تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد


آیین تشییع پیکر دو شهید فراجا، سینا سیاه‌نژاد و مهدوی‌کیا، با حضور گسترده مردم، عشایر، شیوخ و مسئولان در شادگان برگزار شد. استاندار خوزستان این حضور را نشانه قدردانی مردم از مدافعان امنیت و ایثار نیروهای فراجا دانست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: آیین تشییع پیکر مطهر دو شهید فراجا، شهید سینا سیاه‌نژاد و شهید مهدوی‌کیا، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، عشایر، سادات، شیوخ، بزرگان محلی و جمعی از مسئولان در شهرستان شادگان برگزار شد.

سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، در حاشیه این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره این دو شهید، اظهار کرد: مردم ولایتمدار شادگان با حضور باشکوه خود، قدردانی از تلاش‌ها و ایثارگری‌های نیروهای فراجا در تأمین امنیت کشور را به نمایش گذاشتند.

وی با اشاره به اینکه شهید مهدوی‌کیا و شهید سینا سیاه‌نژاد از نیروهای شجاع و فداکار فراجا بودند، افزود: این دو مأمور جان‌برکف در جریان مقابله با قاچاقچیان مسلح در شهرستان شادگان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و نام خود را در زمره مدافعان امنیت کشور ثبت کردند.

استاندار خوزستان نقش فراجا در حفظ امنیت و آرامش جامعه را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: نیروهای انتظامی همواره در کنار مردم، با ایثار و ازخودگذشتگی از امنیت کشور پاسداری کرده‌اند و مردم نیز قدردان این تلاش‌ها هستند.

موالی‌زاده حضور پرشور مردم در آیین تشییع را پیام روشنی از حمایت ملت ایران از مدافعان امنیت دانست و تأکید کرد: این حضور حماسی نشان می‌دهد مردم همواره در کنار نیروهای حافظ امنیت ایستاده‌اند و راه شهدا را پاس خواهند داشت.

وی در پایان با تسلیت به خانواده‌های این دو شهید و مردم شادگان، بر ضرورت ادامه مسیر شهیدان در پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی و تقویت امنیت پایدار کشور تأکید کرد.

بر اساس گزارش‌ها، شهیدان سینا سیاه‌نژاد و مهدوی‌کیا در پی تیراندازی قاچاقچیان مسلح به مأموران فراجا در شهرستان شادگان به شهادت رسیدند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: خوزستان / شادگان / مدافعان_امنیت / شهدای_فراجا / شهید_سینا_سیاه_نژاد / شهید_مهدوی_کیا