نورنیوز https://nournews.ir/n/334401
کد خبر: 334401
9 مرداد 1405

هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!


آرش نبی زاده، کارشناس هواشناسی گیلان با اشاره به نقشه های هواشناسی گفت: از فردا ( شنبه) تا دوشنبه هفته پیش رو، ارتفاع موج در سواحل دریای کاسپین در گیلان بین 20 تا 70 سانتیمتر خواهد بود و وضعیت دریا در برخی نواحی برای فعالیت های دریانوردی مناسب نیست.همچنین امروز جمعه ارتفاع موج در این سواحل به 90 سانتیمتر می رسد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: آرش نبی زاده با بیان اینکه امروز جو کم و بیش ناپایدار را در گیلان شاهد هستیم، گفت: با توجه به هشدار زرد، شرایط برای افزایش ابر، مه آلود شدن آسمان، وزش باد( در پاره ای نواحی شدید)، برخی نقاط بارندگی و گاهی رگباری موقتی شدید فراهم است ضمن اینکه در ساعات گذشته بارش باران از آستارا و تالش گزارش شده است.

او به وضعیت جوی هفته پیش رو در استان نیز اشاره و بیان کرد: از شنبه (فردا) تا پایان هفته جوی غالبا پایدار و آسمانی صاف و نیمه ابری و افزایش نسبی دما در استان پیش بینی می‌شود.

کارشناس هواشناسی گیلان گفت: البته طی همین مدت، گاهی با شکل گیری ناپایداری موقت احتمال رگبار، رعد و برق پراکنده‌دور از انتظار نیست.

نبی زاده همچنین به بیشترین و کمترین دماثبت شده در ایستگاههای هواشناسی استان طی ۲۴ ساعت گذشته اشاره و اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته دیلمان با ۱۵ درجه و صومعه سرا با ۳۶ درجه سانتیگراد کمترین و بیشترین دمای استان را به خود اختصاص داده اند.

کارشناس هواشناسی گیلان ادامه داد: همچنین دمای هوای رشت نیز طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۲۳ تا ۳۳ درجه متغیر بوده است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: سواحل کاسپین / فعالیت‌های دریانوردی در گیلان / ممنوعیت شنا در کاسپین / کارشناس هواشناسی گیلان