نورنیوز https://nournews.ir/n/334260
کد خبر: 334260
8 مرداد 1405

آمریکا یک فرد و ۵ شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد


وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد نام یک فرد و 5 شرکت مرتبط با هواپیمایی ماهان را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است؛ اقدامی که همزمان با ادعای مقام‌های کاخ سفید درباره تداوم مسیر دیپلماسی، واکنش‌برانگیز شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل : وزارت خزانه‌داری ایالات متحده اعلام کرد نام یک فرد و پنج شرکت مرتبط با شرکت هواپیمایی ماهان را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

بر اساس اعلام طرف آمریکایی، این اقدام در چارچوب ادامه فشارهای واشنگتن علیه نهادها و اشخاصی انجام شده که از نگاه آمریکا با ماهان ایر در ارتباط هستند. هنوز جزئیات بیشتری درباره هویت کامل فرد و شرکت‌های تحریم‌شده و نوع فعالیت آن‌ها در خبر اولیه منتشر نشده است.

این اقدام در حالی صورت گرفته که مقام‌های کاخ سفید در هفته‌ها و ماه‌های اخیر بارها از وجود مسیر دیپلماسی و لزوم استفاده از راه‌حل‌های سیاسی سخن گفته‌اند. با این حال، اعمال تحریم‌های جدید علیه بخش‌ها و اشخاص مرتبط با ایران، بار دیگر تناقض میان ادعاهای دیپلماتیک واشنگتن و اقدامات عملی آن را برجسته کرده است.

تحریم ماهان ایر و شبکه‌های مرتبط با آن، پیش‌تر نیز یکی از محورهای ثابت سیاست فشار آمریکا علیه ایران بوده است. در چنین شرایطی، تصمیم تازه وزارت خزانه‌داری آمریکا می‌تواند به‌عنوان ادامه همان رویکرد خصمانه و فشار اقتصادی علیه نهادهای ایرانی ارزیابی شود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / دیپلماسی / تحریم / کاخ_سفید / خزانه_داری_آمریکا / تحریم_جدید / ماهان_ایر