نورنیوز https://nournews.ir/n/333933
کد خبر: 333933
7 مرداد 1405

آمادگی یمن برای تشدید درگیری با عربستان؛ درس بزرگی به متجاوزان می‌دهیم


محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن، اعلام کرد جنگ طولانی و فشارهای شدید علیه این کشور نتوانسته اراده مردم یمن را تضعیف کند. وی گفت این فشارها باعث تقویت توان نیروهای مسلح و تغییر موازنه قدرت شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: در پی اجرای معادلات یمن تحت عنوان «محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید» علیه عربستان سعودی با هدف شکستن محاصره ظالمانه تحمیل شده ضد مردم یمن، محمد علی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن، شب گذشته در سخنانی اعلام کرد که جنگ طولانی همراه با فشارهای شدید هرگز نتوانسته اراده یمنی‌ها را تضعیف کند.

یمن قوی‌تر شده و درس بزرگی به متجاوزان خواهد داد

محمدعلی الحوثی افزود: این جنگ و فشارهای شدید، نه تنها اراده مردم یمن را تضعیف نکرد، بلکه منجر به ایجاد واقعیت‌های جدید شده و نیروهای مسلح را در موقعیتی توانمندتر و آماده‌تر قرار داده است. وی تاکید کرد که سال‌ها تجاوز ائتلاف آمریکایی-سعودی و متحدانش، ارتکاب انواع جنایات و محاصره مداوم آنها، تنها به تقویت و پیشرفت موقعیت یمنی‌ها کمک کرده است.

این عضو ارشد دولت صنعا خاطرنشان کرد: استراتژی مورد استفاده دشمنان در مواجهه با مقاومت یمنی‌ها بی‌اثر بوده و همه اشکال فشار نظامی و اقتصادی نتوانسته است آنها را از ادامه دفاع و ایجاد قابلیت‌های خود بازدارد. الحوثی گفت: هر چه نبرد طولانی‌تر شود، مردم یمن و نیروهای مسلح آنها در تمام سطوح میدانی و تاکتیکی، قوی‌تر و پیشرفته‌تر می‌شوند.

این مقام یمنی تصریح کرد: امروز موازنه قدرت به نفع مقاومت تغییر کرده و دشمنان سرنوشتی جز شکست قاطع ندارند و اگر از زمان و تاریخ درس عبرت نگیرند، یمن درس بزرگی به آنها خواهد داد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: یمن / مقاومت / انصارالله / انصارالله یمن / تحولات خاورمیانه / محمدعلی_الحوثی