محیطبانان مشهد با همکاری سپاه ناحیه کمیل در دو عملیات هماهنگ، چند شکارچی و صیاد غیرمجاز را دستگیر و اسلحه، ادوات صید و لاشه پرندگان وحشی را کشف کردند.
نورنیوز-گروه اجتماعی: هادی موسی پور محیطبانان مشهدافزود: در پی گزارشهای واصله مبنی بر حضور قاچاقچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده کشفرود پس از رصد دقیق اطلاعاتی، نیروهای یگان حفاظت محیطزیست با همکاری عملیات سپاه ناحیه کمیل و هماهنگی قضایی اقدام به ایجاد تور ایست و بازرسی کردند.
رییس محیط زیست مشهد افزود: در عملیات نخست نیروهای مشترک موفق شدند، یک دستگاه خودروی پراید سفید رنگ را در جاده سرخس متوقف کنند. در بازرسی از این خودرو یک قبضه اسلحه شکاری تکلول کالیبر ۱۲، ۴ تیر فشنگ دستساز چهارپاره، ۲ تیر فشنگ ساچمه، یک دستگاه دوربین چشمی و لاشه چهار قطعه کبک وحشی کشف و ضبط شد.
این مسوول با اشاره به عملیات دوم هم گفت: در اجرای ماموریت مشترک یگان حفاظت محیطزیست مشهد و حوزه ۱۱ سپاه ناحیه کمیل در ساعات پایانی شب، مأموران به سرنشینان یک دستگاه خودروی پژو آردی نوکمدادی مشکوک شدند. پس از توقف و بازرسی خودرو ۳ قطعه بلدرچین وحشی صید شده به همراه یک عدد تور مخصوص صید و ۲ عدد توپچه کشف شد.
رییس اداره حفاظت محیطزیست مشهد با بیان اینکه تمامی ادوات شکار و صید مکشوفه در راستای اعمال ماده ۱۴ قانون شکار و صید توقیف شده است، تأکید کرد: مراتب در هر دو پرونده صورتجلسه شده و متخلفان برای سیر مراحل قانونی و صدور احکام قضایی، تحویل مراجع ذیصلاح شدند.
وی بیان کرد: گشتهای نظارتی در مناطق تحت مدیریت و مسیرهای مواصلاتی مشهد با هدف پیشگیری از تخلفات شکار و صید با جدیت و همکاری نیروهای نظامی و انتظامی ادامه خواهد داشت.