نورنیوز https://nournews.ir/n/333287
کد خبر: 333287
4 مرداد 1405

تدابیراتخاذ شده؛ بازگشت زائران یزدی با سکوی اختصاصی در مرز مهران


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یزد از تعیین نرخ بلیت اتوبوس VIP یزد به مرز مهران برای اربعین خبر داد و اعلام کرد: سکوی اختصاصی یزد برای بازگشت زائران در مرز مهران مستقر شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد از تعیین نرخ ۳ میلیون و ۵۰۵ هزار تومان برای بلیت اتوبوس‌های ۲۵ نفره VIP از مبدا یزد به مرز مهران و محاسبه قیمت بلیت بقیه اتوبوس‌ها نیز به تناسب آن خبر داد و گفت: به منظور تسهیل در بازگشت زائران استان نیز سکوی اختصاصی یزد در مرز مهران استقرار یافته است.

محمد رستگاری با اشاره به خدمات‌رسانی همه‌جانبه راهداری یزد برای سفر ایمن و آسان زائران اربعین، اظهار کرد: مجموعه راهداری استان در چند بخش در حال ارائه خدمات به زائران حسینی است که بخش اول شامل ایمن‌سازی راه‌ها، رفع نواقص جاده‌ای، کنترل محورها و گشت‌های مداوم بازرسی در مسیرهای اربعینی است.

وی افزود: در بخش ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز از دو ماه پیش کنترل‌های فنی اتوبوس‌ها به صورت ویژه و جدی پیگیری شده و همین امر موجب ارتقای چشمگیر کیفیت و ارتقای ایمنی فنی ناوگان نسبت به گذشته شده است.

رستگاری گفت: به منظور تسهیل در بازگشت زائران، سکوی اختصاصی استان یزد در مرز مهران برپا شده و تیم‌های راهداری استان در مرزهای مهران و چذابه مستقر هستند تا به ویژه در مسیر بازگشت، راهنمایی و تامین ناوگان زائران را با دقت انجام دهند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تصریح کرد: نرخ بلیت اتوبوس‌های ۲۵ نفره VIP از مبدا یزد به مرز مهران ۳ میلیون و ۵۰۵ هزار تومان تعیین شده و قیمت بلیت بقیه اتوبوس‌ها نیز به تناسب آن محاسبه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از هم‌استانی‌های عزیز درخواست داریم سفرهای خود را به صورت گروهی و کاروانی برنامه‌ریزی کنند تا در مسیر بازگشت با معطلی مواجه نشوند؛ همچنین سامانه ۱۴۱ به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت پیشنهادات و شکایت‌های مردمی در حوزه جاده و ناوگان است.

 رستگاری در پایان نیز متذکر شد: با توجه به تمرکز اکثر ناوگان بر ارائه خدمت به زائران اربعین، سرویس‌دهی به سایر مقاصد کشور به شدت محدود شده و احتمال قطع کامل فروش بلیت سایر خطوط در ۴ تا ۵ روز منتهی به اربعین وجود دارد، لذا مسافران سایر مقاصد باید از هم اکنون برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: استان یزد / فروش بلیت / حمل و نقل جاده ای / اربعین ۱۴۰۵ / زائران اربعینی / مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای