نورنیوز https://nournews.ir/n/332907
کد خبر: 332907
2 مرداد 1405

آیت‌الله خاتمی: مقاومت رمز پیروزی است


آیت‌الله سیداحمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه تهران با تأکید بر جایگاه مقاومت در اسلام، ایستادگی در برابر دشمن را عامل پیروزی و حفظ ارزش‌های دینی دانست.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله «سیداحمد خاتمی» در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران که در مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد، با بیان اینکه در قرآن کریم ۷۰ نام برای قیامت ذکر شده است، اظهار داشت: یکی از نام‌های قیامت «یوم الحساب» است، بدین معنا که هر کاری که در دنیا انجام دهیم باید در آخرت حساب آنرا پس دهیم. مولایمان در نهج البلاغه می‌فرمایند، هم هوای بندگان خدا را داشته باشید و هم هوای محیط زیست را داشته باشید، چرا که از شما درباره اراضی و حیوانات پرسش می‌شود. ان‌شاءالله «یوم الحساب» را با تمام وجود باور داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در سیره پیامبر اکرم عنصر مقاومت بسیار مورد توجه است، گفت: ایستادگی در راه حق و عقب نشینی نکردن از این مسیر با سه واژه قرآنی؛ صبر، استقامت و ثبات در هم آمیخته است. خداوند در قرآن می‌فرمایند که وقتی با دشمنان مقابله می‌کنید، مقاوم باشید و زود خسته نشوید، پیامبر اکرم و اصحاب ایشان ۲۳ سال ذره‌ای از مسیر حق عقب‌نشینی نکردند. جوانان باید توجه کنند که گروهی در صدر اسلام بودند به نام «معَذَّبین فی الله» یعنی کسانی که در راه خدا شکنجه شدند و مقاومت کردند، ۷ تن از آنان مرد و ۶ تن از آنان زن بودند و زنان ما نیز امروز باید بدانند که زنان در صدر اسلام پا به پای مردان مقاومت کردند، جان دادند اما آرمان و دین خود را ندادند، تا آخرین قطره خون خود در راه باورهای خود مقاومت کردند. و امروز روز شهادت «عمار یاسر» است، یار دنیای بصیرت و همراه امیرالمومنین (ع)، که زیر شکنجه دشمن مقاومت کرد اما تسلیم نشد.

خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه همین مقاومت‌هاست که اسلام را نگه داشته و نگاه خواهد داشت، ادامه داد: شما ملت مقاوم ایران به مدت ۱۴۵ روز (نزدیک به پنج ماه) خیابان را ترک نکردید و همچنان در خیابان، نستوه و تا پیروزی اسلام ایستاده‌اید. اجتماع در خیابان‌ها از عبادات قطعی ملت ایران است، قطعا شما ملت مقاوم ایران پیروز هستید و دشمنان شکست خورده خواهند بود.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: تهران / مقاومت / اسلام / نماز_جمعه / خطبه_نماز_جمعه / سیداحمد_خاتمی