نورنیوز https://nournews.ir/n/332169
کد خبر: 332169
30 تیر 1405

وزیر آمریکایی: به حملات علیه ایران ادامه می‌دهیم


«کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا عصر دوشنبه مدعی تمایل واشنگتن برای توافق صلح با تهران، همزمان با حملات تروریستی به ایران شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر انرژی آمریکا با ادعای اینکه واشنگتن می‌خواهد با یک توافق صلح‌آمیز به درگیری با ایران پایان دهد، گفت که اما این امر مستلزم همکاری دو طرف است.

«کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا عصر دوشنبه مدعی تمایل واشنگتن برای توافق صلح با تهران، همزمان با حملات تروریستی به ایران شد.

رایت در مصاحبه با شبکه «اِی‌بی‌سی» ادعا کرد:‌ «ماموریت [دونالد] ترامپ [رئیس جمهور آمریکا] که جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای و تضعیف توانایی آن در ارعاب همسایگانش است، برای صلح در خاورمیانه و جهان ضروری می‌باشد».

وی ادعاهای بی‌اساس و مضحک خود را اینگونه ادامه داد: «کاری که ما اکنون انجام می‌دهیم، تضمین جریان نفت، گاز و سایر محصولات از طریق تنگه هرمز، با یا بدون همکاری ایران است».

این وزیر آمریکایی مدعی شد: «ما همچنان به تضعیف قابلیت‌های نظامی تهاجمی ایران ادامه می‌دهیم و ترامپ می‌خواهد با یک توافق صلح‌آمیز به این درگیری پایان دهد، اما این امر مستلزم همکاری دو طرف است».

ای‌بی‌سی به نقل از ادعاهای رایت افزود: «اگر ایرانی‌ها آماده مذاکره باشند، موضوع حل خواهد شد. در غیر این صورت، ما بدون همکاری تهران، به تضمین جریان ترافیک دریایی از طریق تنگه ادامه خواهیم داد».

از سوی دیگر، مقام‌های ارشد آمریکایی ادعا می‌کنند که رئیس جمهور این کشور در چند روز آتی برای گسترش عملیات نظامی علیه ایران و بازگشت به جنگ تمام عیار تصمیم می‌گیرد


منبع: فارس
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / تنگه هرمز / حمله / وزیر آمریکایی