نورنیوز https://nournews.ir/n/331893
کد خبر: 331893
28 تیر 1405

پرسپولیس به دنبال جانشین میلاد محمدی+ نامزد


باشگاه پرسپولیس برای تقویت سمت چپ خط دفاعی خود مذاکرات با ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع فولاد خوزستان را آغاز کرده، اما قرارداد این بازیکن با فولاد مانع اصلی انتقال است.

نورنیوز-گروه ورزشی: باشگاه پرسپولیس به شکل جدی در تلاش است ابوالفضل رزاق‌پور، مدافع چپ فولاد خوزستان را به خدمت بگیرد. این در حالی است که میلاد محمدی قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید نکرد و حالا مدیران این باشگاه بر اساس خواسته مهدی تارتار، در تلاش هستند تا ابوالفضل رزاق‌پور را به لیست تیمشان اضافه کنند.

مانع بزرگ بر سر راه پرسپولیس این است که رزاق‌پور فصل آینده هم با فولاد قرارداد دارد. پرسپولیس جدا از پرداخت پول رضایتنامه، حاضر است یکی از بازیکنانش را هم به فولاد بدهد.

قرار است باشگاه فولاد به زودی پاسخ نهایی خود را به پرسپولیس بدهد. باید دید آیا حمید مطهری سرمربی فولاد با جدایی این بازیکن موافقت خواهد کرد یا خیر.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: پرسپولیس / لیگ_برتر_فوتبال / فولاد_خوزستان / نقل_وانتقالات / ابوالفضل_رزاق_پور