نورنیوز https://nournews.ir/n/331795
کد خبر: 331795
28 تیر 1405

شب سخت اوکراین؛ شلیک بیش از ۴۰ موشک و ۱۲۰ پهپاد به کی‌یف


رئیس‌جمهور اوکراین از یکی از بزرگ‌ترین حملات موشکی روسیه به کی‌یف خبر داد؛ حمله‌ای که به گفته او با بیش از 40 موشک و 120 پهپاد انجام شد و یک کشته و 16 زخمی برجای گذاشت. زلنسکی خواستار حمایت بیشتر غرب شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گفته رئیس‌جمهور اوکراین، «روسیه طی یک شب یکی از بزرگترین حملات موشکی بالستیک خود را به کی‌یف انجام داد.»زلنسکی در صفحه ایکس (توئیتر سابق) درباره این حملات نوشت: «دشمن بیش از ۴۰ موشک از انواع مختلف و ۱۲۰ پهپاد تهاجمی شلیک کرد که بیشتر آنها به سمت پایتخت شلیک شده بود.»او ادامه داد: «گزارش شده است که یک نفر در کی‌یف کشته و ۱۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند. به همه خانواده‌ها و عزیزان آنها تسلیت می‌گویم.»

رئیس‌جمهور اوکراین گفت که «روسیه طی یک هفته اخیر حدود ۱۴۵۰ پهپاد تهاجمی، بیش از ۱۶۴۰ بمب هوایی هدایت‌شونده و ۹۹ موشک از انواع مختلف علیه اوکراین استفاده کرده است.»زلنسکی از حملات روسیه به اودسا، زاپوریژیا، سومی، چرنیهیف، وینیتسیا، دنیپرو، دونتسک، ژیتومیر، کیروووهراد، میکولایف، پولتاوا، خارکف، خرسون و چرکاسی نام برد.رئیس‌جمهور اوکراین از متحدان غربی خواست به این کشور برای مقابله با حملات موشکی روسیه کمک کنند.

او در ایکس نوشت: «محافظت در برابر موشک‌های بالستیک در حال حاضر اولویت اصلی و ثابت ماست. هر روز به رهگیرها نیاز است و من از همه کسانی که توافق‌های ما را جدی می‌گیرند و تحویل قابلیت‌های ضد بالستیک را تضمین می‌کنند، سپاسگزارم.»زلنسکی افزود: «همچنین ضروری است که فشار بر روسیه در کنار کار ما بر روی قابلیت‌های ضد بالستیک ادامه یابد. تأخیر در اتخاذ تصمیمات جدید (متحدان غربی برای ضدیت با روسیه)، به مسکو این فرصت را می‌دهد که نه تنها حملات جدیدی را علیه مردم ما برنامه‌ریزی کند، بلکه راه‌هایی را برای دور زدن تحریم‌های جدید نیز برنامه‌ریزی کند.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / جنگ / اوکراین / زلنسکی / موشک / اخبار_بین المللی