نورنیوز https://nournews.ir/n/33170
کد خبر: 33170
9 شهریور 1398
در معاملات اخر هفته رقم خورد؛

پایان ضعیف وال‌استریت در ماه آگوست


وال‌استریت با احتیاط سرمایه‌گذاران قبل از تعطیلات آخر هفته‌ای که قرار است پس از آن تعرفه‌های جدید آمریکا اجرایی شود، از رشد باز ایستاد تا ماه آگوست خود را با عملکردی ضعیف به پایان ببرد.



به گزارش نورنیوز به نقل از رویترز، در پایان معاملات روز جمعه به وقت آمریکا (بامداد شنبه به وقت تهران)، با احتیاط سرمایه‌گذاران قبل از تعطیلات آخر هفته‌ای که قرار است پس از آن دور جدیدی از تعرفه‌های آمریکا بر واردات چین فعال شود، وال‌استریت از رشد باز ایستاد تا ماه آگوست خود را با عملکردی ضعیف به پایان ببرد.






با اینکه شاخص اس‌اندپی ??? توانست بیشترین رشد هفتگی خود از ماه ژوئن تا کنون را ثبت کند، اما ماه آگوست خود را با بیشترین افت ماهانه از ماه می تا کنون به پایان برد.


در ماه آگوست با تشدید جنگ تجاری آمریکا و چین و معکوس شدن منحنی سود اوراق قرضه آمریکا، که نشانه‌ای از احتمال رکود اقتصادی در آینده نزدیک است، سرمایه‌گذاران با فرار از بازارهای سهام به سوی سرمایه‌های امن هجوم بردند.


میانگین صنعتی داوجونز ??.?? واحد یا ?.?? درصد رشد کرد و به ?????.?? واحد رسید. اس‌اندپی ??? هم با اندکی تغییر، ?.?? واحد یا ?.?? درصد رشد کرد و به ????.?? واحد رسید. کامپوزیت نزدک ??.?? واحد یا ?.?? درصد بالا آمد و به ????.?? درصد رسید.





منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: بورس / بوریس جانسون / وال‌استریت