نورنیوز https://nournews.ir/n/331637
کد خبر: 331637
27 تیر 1405

عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد


معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از اقدام آمریکا در حمله به ایران پس از امضای تفاهم‌نامه، گفت: واشنگتن پیش از آنکه مرکب این توافق خشک شود، تعهدات خود را زیر پا گذاشت.

نورنیوز-گروه سیاسی:معاون اول رئیس‌جمهور، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه قرارگاه فرماندهی واحد نظارت و بازرسی بر بازار با اشاره به حملات اخیر به استان‌های جنوبی کشور و شهادت و مجروح شدن تعدادی از شهروندان، اظهار کرد: هنوز مرکب تفاهم‌نامه ایران و آمریکا خشک نشده بود که آمریکا بار دیگر تعهدات خود را نقض و به کشورمان حمله کرد.

وی افزود این حملات در شرایطی انجام شد که بر اساس ماده ۵ تفاهم‌نامه، مدیریت تنگه هرمز در ۶۰ روز پس از امضای آن بر عهده ایران قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به گفت‌وگوی خود با استانداران استان‌های جنوبی، از روحیه و حضور مردم این مناطق قدردانی کرد و گفت ایستادگی مردم، مهم‌ترین عامل اقتدار کشور و رمز پیروزی در برابر دشمن است.
 


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / آمریکا / تنگه_هرمز / تحولات_منطقه / محمدرضا_عارف / تفاهم‌نامه