نورنیوز https://nournews.ir/n/331597
کد خبر: 331597
28 تیر 1405

حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان


در پی حملات سه نوبتی آمریکا به شهرستان سیریک و هدف قرار دادن زیرساخت‌های آب در جاسک، استانداری هرمزگان از شهروندان خواست از تردد غیرضروری در جاده‌ها و دریا خودداری کنند. همزمان، مقامات هرگونه انفجار مجدد در سیریک و جاسک و تخلیه جزیره خارگ را تکذیب کردند

  نورنیوز-گروه سیاسی:دشمن جنایتکار آمریکایی طی عصر شنبه در سه نوبت به نقاطی در شهرستان سیریک حمله کرده است.

 طبق اعلام استانداری هرمزگان دشمن جنایتکار آمریکایی طی عصر شنبه در سه نوبت به اهدافی در شهرستان سیریک حمله کرده است.

بر اساس اطلاعات دریافتی، این حملات در ساعت‌های ۱۲:۳۰، ۱۶:۳۰ و ۱۶:۴۰ امروز، انجام شده است.

شهرستان سیریک به دلیل اشرافیت به تنگه هرمز، یکی از اصلی ترین نقاط مورد حمله توسط دشمن آمریکایی است.

جنایتکاران آمریکایی بامداد امروز به آب شیرین کن یکی از روستاهای غرب شهرستان جاسک نیز حمله کرده‌اند که در نتیجه آن آب ۲۰‌روستا قطع شده و آبرسانی با تانکر و به صورت سیار در حال انجام است.

حمله آمریکا به پل‌های ‌سیستان و بلوچستان صحت ندارد/ ️امنیت برقرار است 

حمله آمریکا به پل‌های ‌سیستان و بلوچستان صحت ندارد.

در پی انتشار اخباری در رسانه‌های تجزیه‌طلب مبنی بر هدف قرار دادن برخی پل‌های سیستان و بلوچستان، پیگیری‌‌ها‌ نشان داد این خبر صحت ندارد و امنیت در سراسر منطقه برقرار است.

طبق گزارش مسئولان دولتی و امنیتی سیستان و بلوچستان، امروز هیچ گزارشی مبنی بر حمله جنگنده‌های آمریکایی به این استان و یا انفجار نداشته‌ایم و این نوع خبرها‌ کذب محض است.

رسانه‌های معاند در راستای عملیات روانی و ایجاد دلهره و وحشت در بین مردم اقدام به انتشار اخبار کذب و دروغ می‌کنند لذا مردم اخبار درست را از رسانه‌های معتبر پیگیری کنند.‌

تکذیب انفجار در چابهار/ فوران آتش برای مخزن سوخت بود 

علت انفجار در چابهار ناشی از آتش ‌مخزن سوخت بوده و هیچ گونه حمله‌ای گزارش نشده است.

در پی انتشار اخباری مبنی بر انفجار مهیب در چابهار و فوران آتش فراوان، خبرنگار تسنیم این موضوع را از مسئولان مرتبط پیگیری کرد که مشخص شد این خبر صحت ندارد.

آتش مهیبی که شهروندان در نقطه‌ای از شهر مشاهده کردند ‌ناشی از آتش گرفتن مخزن سوخت بوده و هیچ اصابتی صورت نگرفته است.

براساس این گزارش، در حمله روزهای گذشته جنگنده‌های آمریکایی به چابهار، مرکز کنترل ترافیک دریایی چابهار‌ بعه طور کامل تخریب شد.

تخلیه جزیره خارگ صحت ندارد/ ترددهای دریایی و خدمات‌رسانی عادی است

 فرماندار شهرستان بوشهر با رد شایعات مطرح‌شده درباره تخلیه جزیره خارگ، گفت: تاکنون هیچ درخواست یا دستوری برای تخلیه ساکنان این جزیره صادر نشده و شرایط عادی است.

محمد مظفری شامگاه شنبه ۲۷ تیر در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مردم بومی جزیره خارگ در کنار کارکنان صنعت نفت به زندگی روزمره خود مشغولند و هیچ‌گونه برنامه‌ای برای تخلیه ساکنان وجود ندارد.

وی افزود: در حال حاضر، ترددهای دریایی بین جزیره خارگ و سرزمین اصلی در محدوده آب‌های سرزمینی خلیج فارس به‌صورت عادی و شبانه‌روزی انجام می‌شود.

فرماندار شهرستان بوشهر تصریح کرد: خدمات‌رسانی دستگاه‌های دولتی نیز بدون وقفه ادامه دارد و هیچ خللی در تأمین مایحتاج عمومی و ارائه خدمات به مردم ایجاد نشده است.

مظفری در پایان از مردم خواست به شایعات توجه نکنند و اخبار و اطلاعات را تنها از رسانه‌های رسمی و مراجع معتبر دنبال کنند.

صیادان از تردد غیرضروری در دریا به‌ویژه در شب خودداری کنند

  مدیرعامل اتحادیه صیادان هرمزگان از صیادان و مالکان شناورها خواست با توجه به شرایط امنیتی و حملات اخیر آمریکا در جنوب کشور، از تردد غیرضروری در دریا، به‌ویژه در ساعات شب خودداری کنند.

  علی اسلامی از تمامی فعالان حوزه صید و صیادی خواست در شرایط کنونی، نکات ایمنی و ملاحظات امنیتی را با دقت بیشتری رعایت کنند.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان استان هرمزگان با اشاره به حملات اخیر آمریکا در جنوب کشور، تأکید کرد: صیادان و مالکان شناورها تا حد امکان از ترددهای غیرضروری در دریا، به‌ویژه در ساعات شب، خودداری کنند.

وی همچنین از جامعه صیادی استان خواست در راستای حفظ امنیت و مدیریت شرایط موجود، همکاری کامل و مستمر با نیروهای تأمین امنیت داشته باشند.

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان ابراز امیدواری کرد با رعایت توصیه‌های ایمنی و همراهی صیادان، فعالیت‌های دریایی در فضایی امن و با کمترین مخاطره ادامه یابد

انفجار مجدد در سیریک و جاسک تکذیب شد  

استانداری هرمزگان هرگونه انفجار مجدد در سیریک و جاسک تا این لحظه را تکذیب کرد.

استانداری هرمزگان اعلام کرد: دقایقی پیش خبری مبنی بر حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در حاشیه شهر سیریک و جاسک منتشر شد که این خبر صحت ندارد و تا این لحظه هیچ گونه انفجار و حمله جنگنده‌های آمریکایی گزارش نشده است.

براساس این گزارش، حوالی سیریک فقط در ساعت 12:30، 16:30 و 16:40 مورد حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت و پس از آن دیگر گزارشی از انفجار و حمله نداشته‌ایم.‌

‌براساس این گزارش، در حملات روزهای گذشته ارتش تروریستی آمریکایی، مناطقی در سیریک و جاسک مورد هدف قرار گرفت که خسارت‌های برجای گذاشته است.

تردد غیر‌ضروری در جاده‌های هرمزگان ممنوع/ احتمال حملات مجدد آمریکا 

استانداری هرمزگان از شهروندان خواست از تردد غیر‌ضروری در جاده‌های هرمزگان به تاوجه به حملات ‌آمریکا‌ خودداری کنند.

  استانداری هرمزگان ‌به شهروندان هشدار داد با توجه به احتمال حملات مجدد دشمن، مردم تا اطلاع ثانوی از تردد غیر‌ضروری در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی استان خودداری کنند.

از شهروندان می‌خواهیم تنها در موارد ضروری تردد کرده و از حضور در مسیرهای بین‌شهری و مناطق در معرض خطر پرهیز کنند.

به گزارش تسنیم، در حملات جنگنده‌های آمریکایی به زیرساخت‌های جاده‌ای استان، تاکنون تعدادی از شهروندان طی روزهای گذشته به شهادت رسیده‌اند.

تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد

  رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی هرمزگان، از انسداد موقت و ممنوعیت تردد از تونل شهید میرزایی در محور بندرعباس- حاجی‌آباد خبر داد.

 سرهنگ محمد حق‌پرست از انسداد موقت تونل شهید میرزایی در محور بندرعباس – حاجی‌آباد خبر داد و اظهار داشت: تونل شهید میرزایی به دلیل انجام عملیات اجرایی، از ساعت ۱۹:۰۰ روز شنبه ۲۷ تیرماه تا ساعت ۰۶:۰۰ صبح روز بعد مسدود خواهد بود.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی هرمزگان از کاربران جاده‌ای خواست با برنامه‌ریزی مناسب، تا حد امکان از سفر در ساعات شب خودداری کرده و سفرهای خود را در طول روز انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین رانندگان ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، از مسیرهای جایگزین و اطلاعیه‌های رسمی دستگاه‌های مسئول استفاده کنند.

حمله موشکی به زاهدان صحت ندارد/علت دود سیاه چه بود؟ 

حمله موشکی به زاهدان صحت ندارد.

در پی انتشار اخباری مبنی بر انفجار و اصابت موشک در منطقه‌ای زاهدان، خبرنگار تسنیم این موضوع را مسئولان امنیتی پیگیری کرد.

تا این لحظه هیچ انفجار و اصابت موشکی در زاهدان گزارش نشده و دود سیاه در نقطه ای از زاهدان به علت آتش‌سوزی در مخزن سوخت شخصی بوده است.

مسئولان امنیتی و انتظامی از مردم خواستند اخبار را از رسانه‌های معتبر پیگیری کرده و به اخبار کذب و مجهول رسانه‌های فیک توجهی کنند.

 برخی اخبار درباره شدت انفجارها در سیستان و بلوچستان و حملات از سوی رسانه‌های تجزیه‌طلب و تروریست‌ها در راستای عملیات روانی علیه مردم منتشر می‌شود.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / جنگ / هرمزگان / حملات / تردد / سیریک / جاسک