نورنیوز https://nournews.ir/n/330989
کد خبر: 330989
25 تیر 1405

اذعان معاون ترامپ به ضعف دولت در مدیریت اسناد اپستین


معاون رئیس‌جمهوری ایالات متحده در گفت‌وگو با پادکست «جو روگان اکسپرینس» اذعان کرد دولت ترامپ در انتشار و اطلاع‌رسانی پرونده‌های جفری اپستین عملکرد ضعیفی داشته و همین مسئله به بی‌اعتمادی عمومی و فشار سیاسی گسترده دامن زده است.

نورنیوز-گروه بین الملل : پایگاه خبری اکسیوس گزارش داد معاون رئیس‌جمهوری ایالات متحده در مصاحبه‌ای با پادکست «جو روگان اکسپرینس» اعلام کرده است که دولت ترامپ در نحوه انتشار پرونده‌های مربوط به جفری اپستین، مجرم جنسی محکوم‌شده، «بد عمل کرد».

به نوشته اکسیوس، این اظهارات صریح‌ترین اذعان علنی از سوی یکی از مقام‌های دولت ترامپ تاکنون به شمار می‌رود؛ اظهاراتی که نشان می‌دهد نحوه مدیریت و انتشار اسناد مرتبط با اپستین، به یک مسئولیت سیاسی پرهزینه برای دولت آمریکا تبدیل شده است.

ونس در بخشی از این گفت‌وگو که روز چهارشنبه منتشر شد، تصریح کرد: «اگر مردم می‌خواهند بگویند که ما در انتشار اپستین بد عمل کردیم، گناهکاریم. ما در آن بد عمل کردیم؛ به‌ویژه در بخش ارتباطات و اطلاع‌رسانی.»

وی همچنین افزود دولت آمریکا در مدیریت افکار عمومی پیرامون این پرونده، عملکرد قابل دفاعی نداشته و نحوه ارائه اطلاعات، بر ابهام‌ها و فشارهای سیاسی افزوده است.

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه، به اظهارات پم باندی، دادستان کل وقت، درباره وجود پوشه‌هایی از اسناد روی میزش اشاره کرد و گفت این نوع اظهارات باعث شد بخشی از افکار عمومی به کل روند انتشار اسناد بی‌اعتماد شود. به گفته ونس، در بیان آنچه در اختیار دولت بوده یا نبوده، اغراق صورت گرفته است.

ونس در این گفت‌وگو تاکید کرد ایالات متحده باید اسناد مرتبط با اپستین را در سریع‌ترین زمان ممکن منتشر می‌کرد، هرچند ویرایش بخش‌های مربوط به قربانیان و اطلاعات حساس، به زمان نیاز داشت.

او همچنین در بخشی از مصاحبه، ادعاهایی را درباره ارتباطات اپستین با محافل سیاسی و اطلاعاتی در آمریکا و اسرائیل مطرح کرد؛ اظهاراتی که بازتاب‌های گسترده‌ای در رسانه‌ها به دنبال داشت. این ادعاها از سوی برخی رسانه‌ها و ناظران، حساس و مناقشه‌برانگیز توصیف شده است.

اکسیوس خاطرنشان کرد که دولت ترامپ سال گذشته میلادی به‌دلیل نحوه رسیدگی به اسناد اپستین، با انتقادهای گسترده‌ای از سوی افکار عمومی آمریکا، از جمله بخشی از هواداران جریان «ماگا» و حتی شماری از جمهوری‌خواهان کنگره روبه‌رو شد.

در همین حال، روزنامه اسرائیلی «جروزالم پست» نیز در واکنش به اظهارات ونس نوشت که سخنان او می‌تواند به گسترش نظریه‌پردازی‌ها درباره ارتباطات اپستین دامن بزند؛ موضوعی که به نوشته این رسانه، در برخی موارد با گرایش‌های یهودستیزانه همراه شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / اخبار_بین_الملل / اکسیوس / پرونده_اپستین / جفری_اپستین / جو_روگان