نورنیوز https://nournews.ir/n/330790
کد خبر: 330790
24 تیر 1405

«گاس» گران‌قیمت‌ترین دایناسور جهان شد


اسکلت کامل تیرانوسوروس رکس موسوم به «گاس» با قدمت 66 میلیون سال در حراجی ساتبیز نیویورک با شکستن رکورد قبلی، لقب گران‌ترین اسکلت دایناسور تاریخ را که پیش‌تر در اختیار «اِیپکس» بود، از آن خود کرد.

نورنیوز-گروه حوادث: اسکلت یکی از کامل‌ترین نمونه‌های شناخته‌شده «تیرانوسوروس رکس» در جهان، سه‌شنبه در حراجی ساتبیز نیویورک به قیمت ۵۰.۱ میلیون دلار، با احتساب هزینه‌ها، فروخته شد و رکورد گران‌ترین فسیل دایناسور فروخته‌شده در حراجی را شکست.

به گزارش فرارو، این اسکلت که «گاس» نام دارد، از ۱۸۳ استخوان فسیل‌شده تشکیل شده و حدود ۶۳ درصد آن کامل است. «گاس» ۱۱.۶ متر طول دارد و یکی از بزرگ‌ترین نمونه‌های تی‌رکس کشف‌شده به شمار می‌رود.این فسیل در سال ۲۰۲۱ در یک مزرعه دامداری در داکوتای جنوبی کشف شد و قدمت آن به حدود ۶۶ تا ۷۲ میلیون سال پیش بازمی‌گردد.

«گاس» پس از حدود ۱۰ دقیقه رقابت میان هفت خریدار، به فردی ناشناس فروخته شد. رکورد پیشین متعلق به اسکلت استگوسوروسی موسوم به «اِیپکس» بود که در سال ۲۰۲۴ به قیمت ۴۴.۶ میلیون دلار فروخته شد.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: باستان شناسی / رکوردشکنی / فسیل / تی_رکس / دیرینه_شناسی / گاس