نورنیوز https://nournews.ir/n/33070
کد خبر: 33070
2 شهریور 1398

پایگاه هوایی «ملک خالد» در عربستان تحت حمله پهپادی ارتش یمن


یگان پهپادی ارتش یمن صبح امروز (شنبه) با چند فروند پهپاد تهاجمی پایگاه هوایی ملک خالد در خاک عربستان را هدف قرار داد.

به گزارش نورنیوز ، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، امروز صبح (شنبه) در صفحه توئیتر خود از حمله پهپادی ارتش یمن به پایگاه هوایی «ملک خالد» در منطقه «خمیس مشیط» با چند فروند پهپاد تهاجمی «قاصف k?» خبر داد.


او نوشت که در این حملات آشیانه جنگنده‌ها و سکوی پرواز آنها به طور دقیق هدف قرار گرفت و در اثر این حمله دو پرواز از فرودگاه جده و ابها مجبور به تغییر مسیر شدند. 


یحیی سریع همچنین تأکید کرد که این حمله در پاسخ به جنایت‌های ائتلاف سعودی و محاصره ادامه‌دار مردم یمن صورت گرفته است.


در همین حال شبکه العربیه نیز با تأیید انجام این حمله پهپادی، مدعی شد که پدافند هوایی عربستان سعودی دو فروند پهپاد تهاجمی یمنی‌ها را بر فراز منطقه «خمیس مشیط» هدف قرار داده‌اند. ائتلاف سعودی همچنین مدعی شد که یمنی‌ها قصد هدف قرار دادن اهداف غیر نظامی در شهر «خمیس مشیط» را داشتند؛ ادعایی که همواره از سوی سعودی‌ها برای کسب حمایت‌های بین‌المللی مطرح می‌شود.


پایگاه هوایی ملک خالد در جنوب شهر «خمیس مشیط» در منطقه «عسیر» و در ??? کیلومتری مرز یمن واقع شده و تا کنون بارها هدف حمله پهپادی ارتش یمن واقع شده است.


در همین حال، ارتش یمن قرار است امروز (شنبه) ضمن رونمایی از ? سامانه دفاع موشکی خود، فیلم نحوه سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکا در آسمان یمن را نیز منتشر کند. سامانه پدافند موشکی ارتش و کمیته‌های مردم یمن، بامداد چهارشنبه (?? مرداد) یک فروند پهپاد پیشرفته آمریکا از نوع (MQ-?) را بر فراز استان «ذَمار» به وسیله موشک بومی زمین به هوا سرنگون کرد. 



منبع: خبرگزاری فارس
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ارتش یمن / حمله پهپادی ارتش یمن