نورنیوز https://nournews.ir/n/330687
کد خبر: 330687
23 تیر 1405

آسانی قراردادش را با استقلال یک‌طرفه فسخ کرد


در حالی که استقلال همچنان درگیر ساماندهی وضعیت فنی و مالی خود است، یکی دیگر از بازیکنان خارجی این تیم با استناد به پرداخت نشدن مطالبات، تصمیم به قطع همکاری گرفت؛ اتفاقی که می‌تواند ابعاد تازه‌ای از چالش‌های مدیریتی آبی‌پوشان را آشکار کند.

نورنیوز-گروه ورزشی: یاسر آسانی، هافبک آلبانیایی تیم فوتبال استقلال، قرارداد خود را با این باشگاه به صورت یک‌طرفه فسخ کرد.

بر اساس گزارش‌ها، این بازیکن که روز گذشته ایران را ترک کرده بود، با ارسال نامه و ایمیل به باشگاه استقلال، فسخ قراردادش را اعلام کرده است. در متن این نامه، علت اصلی این تصمیم، پرداخت نشدن مطالبات فصل گذشته و همچنین پیش‌قرارداد فصل جدید عنوان شده است.

آسانی 10 تیرماه به ایران بازگشته بود، اما در ادامه و با توجه به شرایط به وجود آمده، تصمیم به ترک کشور گرفت. این در حالی است که او یک فصل دیگر با استقلال قرارداد داشت.

فسخ قرارداد این بازیکن خارجی می‌تواند به یکی از چالش‌های تازه استقلال در آستانه فصل جدید تبدیل شود؛ به‌ویژه آنکه مسائل مالی بار دیگر در جدایی یک بازیکن از جمع آبی‌پوشان نقش تعیین‌کننده داشته است.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: استقلال / لیگ_برتر / فوتبال_ایران / یاسر_آسانی / فسخ_قرارداد