نورنیوز https://nournews.ir/n/330340
کد خبر: 330340
22 تیر 1405

گرمای بی‌سابقه در راه بوشهر است؛ دما به ۵۰ درجه می رسد؟


با تداوم استقرار هوای گرم، دمای استان بوشهر پس از ثبت 49 درجه در شبانه‌روز گذشته، از امروز تا چهارشنبه به 50 درجه سانتی‌گراد افزایش خواهد یافت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: پیام مساعدی مدیرکل هواشناسی استان بوشهر، با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی اظهار داشت: دمای هوای استان از امروز دوشنبه تا روز چهارشنبه روند افزایشی خواهد داشت و در برخی نقاط استان، بیشینه دما به 50 درجه سلسیوس خواهد رسید.

وی با اشاره به تغییرات جوی در روزهای آینده افزود: از اواخر روز چهارشنبه جهت جریانات هوا غالباً جنوبی خواهد شد که این تغییر، موجب افزایش شرجی و رطوبت هوا در سطح استان می‌شود.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر در خصوص وضعیت جوی 24 ساعت آینده گفت: آسمان استان صاف تا کمی ابری، همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، در برخی نقاط گاهی افزایش ابر و در برخی مناطق با مه رقیق صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی در خصوص وضعیت وزش باد و دریای خلیج فارس تصریح کرد: جهت وزش باد در استان متغیر و غالباً شمال‌غربی تا جنوب‌غربی خواهد بود و از فردا جهت باد گاهی به شمال‌شرقی تغییر می‌یابد. سرعت وزش باد بین 8 تا 30 و گاهی تا 38 کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود؛ همچنین فردا در برخی نقاط جنوبی، سرعت وزش باد گاهی به 42 کیلومتر در ساعت نیز خواهد رسید.

وی افزود: ارتفاع موج خلیج فارس در سواحل استان بین 30 تا 90 و گاهی تا 120 سانتیمتر خواهد بود و طی ساعاتی در فراساحل، ارتفاع موج به 60 تا 120 سانتیمتر نیز می‌رسد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به زمان جزر و مد در سواحل بندر بوشهر برای فردا گفت: مد اول دریا در ساعت 07:26، جزر در ساعت 15:30 و مد دوم دریا در ساعت 21:48 رخ خواهد داد.

مساعدی از ثبت دمای 49 درجه در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در شبانه‌روز گذشته وضعیت دمایی استان گرم بود و دمای هوا در شهرستان‌های دشتستان، دشتی و تنگستان به 49 درجه سلسیوس رسید که نشان‌دهنده تداوم روزهای گرم در استان بوشهر است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: بوشهر / گرمای هوا / دمای هوا