نورنیوز https://nournews.ir/n/330310
کد خبر: 330310
22 تیر 1405

روایت تلخ جهانبخش از حذف زودهنگام؛ تیم ملی در جام جهانی تنها ماند


در حالی که حذف تیم ملی فوتبال از دور مقدماتی کام تلخی به جا گذاشته، یکی از اعضای تیم با انتقاد شدید از ضعف مدیریت و لجستیک، فاش کرد که تیم در حساس‌ترین کارزار خود، از سوی بخش رسانه‌ای و مدیریتی رها شده و بدون بازی تدارکاتی مناسب، به مصاف رقبا رفته است.

نورنیوز-گروه ورزشی: علیرضا جهانبخش با بیان این جمله به روزنامه قدس گفت: ما در برابر بلژیک خوب بازی کردیم و می‌توانستیم برابر این تیم بزرگ برنده باشیم‌.

به گفته او در پیکار با مصر هم دقایقی از بازی عالی ظاهر شدیم و شاید اگر زودتر در فاز حمله ظاهر می‌شدیم حریف را مغلوب می‌کردیم. به شخصه فکر می‌کنم اگر در بازی اول هوشمندانه‌تر عمل می‌کردیم و نیوزیلند را می‌بردیم راه صعود کاملاً هموار می‌شد.

جهانبخش افزود: برای موفقیت در آزمونی مثل جام جهانی باید چهار سال دوید، برنامه‌ریزی کرد، لیگ قدرتمندی داشت و همه چیز را به چند ماه آخر موکول نکرد. به هر حال فوتبال ما هنوز مشکلات زیرساختی متعددی دارد.

او گفت: همیشه سعی کرده ام خودم را آماده نگه دارم، حرفه‌ای زندگی کنم و حرفه‌ای کارم را پیش ببرم. به هر حال افتخار بزرگی است که رکورد ۱۰۰ بازی ملی را زدم و ۱۰۰هزار خاطره در دفتر زندگی‌ام ثبت کردم. این موفقیت حاصل بیش از یک دهه دوام، تجربه، فشار و لحظه‌های بزرگ در پیراهن تیم ملی است.

به گفته این بازیکن هنوز از زیر آوار نتایجی که به حتم می‌توانست بهتر باشد بیرون نیامدم و مدام به این فکر می‌کنم که برگه صعود در دستمان بود اگر کمی هوشیارتر عمل می‌کردیم‌. 


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / ورزش / جام_جهانی / تیم_ملی