نورنیوز https://nournews.ir/n/330086
کد خبر: 330086
21 تیر 1405

دمای کرج رکورد شکست


روز یکشنبه، استان البرز شاهد افزایش بی‌سابقه دما بود؛ اشتهارد با ثبت دمای 46 درجه سلسیوس گرم‌ترین نقطه و کرج با 43 درجه، رکورد تاریخی خود را شکست. هواشناسی استان ضمن هشدار درباره تداوم هوای گرم، از شهروندان خواسته است از تردد غیرضروری در ساعات اوج گرما خودداری کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره‌کل هواشناسی استان البرز اعلام کرد که روز یکشنبه، استان شاهد موج گرمای شدیدی بود که منجر به ثبت رکوردهای دمایی جدیدی شد. بر اساس داده‌های ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی، اشتهارد با دمای ۴۶ درجه سلسیوس، عنوان گرم‌ترین نقطه استان را به خود اختصاص داد.

کرج، پایتخت البرز، در چنگال گرما

در همین حال، دمای هوای کرج به ۴۳ درجه سلسیوس رسید که این میزان، از مقادیر کم‌سابقه و رکوردهای تاریخی این شهر در فصل تابستان به شمار می‌رود. این گرمای شدید، نگرانی‌هایی را در خصوص تأمین منابع انرژی و سلامت شهروندان به وجود آورده است.

ثبت دما در دیگر شهرهای استان:

نظرآباد: ۴۳ درجه سلسیوس
هشتگرد: ۳۹ درجه سلسیوس
طالقان: ۳۷ درجه سلسیوس
شهرستانک (ارتفاعات): ۳۳ درجه سلسیوس
دیزین: ۳۰ درجه سلسیوس

توصیه‌های هواشناسی برای مدیریت گرما:

«کامران حقی آبی»، مسئول روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی استان البرز، با اشاره به استقرار توده هوای گرم در منطقه، از مردم درخواست کرد ضمن مدیریت مصرف آب و برق، از تردد و فعالیت‌های غیرضروری در ساعات اوج گرما (ظهر تا اوایل بعدازظهر) خودداری نمایند. وی بر لزوم جدی گرفتن توصیه‌های بهداشتی و ایمنی، به‌ویژه برای گروه‌های حساس مانند سالمندان، کودکان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای تأکید کرد.

پایش مستمر وضعیت جوی:

اداره‌کل هواشناسی استان البرز اعلام کرده است که روند تغییرات دما و وضعیت جوی منطقه را به‌صورت مستمر پایش می‌کند و در صورت تداوم یا تشدید شرایط گرمایی، اطلاعیه‌ها و هشدارهای لازم را در اسرع وقت صادر خواهد کرد. شهروندان توصیه می‌شود به هشدارهای هواشناسی توجه کرده و آمادگی لازم را برای مقابله با موج گرما داشته باشند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: کرج / اشتهارد / رکورد_دما / گرمای_تابستان / هواشناسی_البرز