ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید اعلام کرد آیین وداع با پیکر مطهر ایشان بدون هیچ مورد فوتی و صدمات جانی به پایان رسیده و همزمان با ارائه دهها هزار خدمت درمانی و امدادی به زائران، پوشش فوریتهای پزشکی تا پایان مراسم تشییع در تهران ادامه خواهد داشت.
نورنیوز-گروه سیاسی: ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید اعلام کرد این آیین گسترده مردمی بدون هیچ مورد فوتی و صدمات جانی پایان یافته است. محمد اسماعیل توکلی، رئیس کمیته امداد و فوریتهای پزشکی ستاد، با اشاره به مشارکت ۲۵۰۰ نیروی متخصص از اورژانس تهران، بخش خصوصی و مجموعه درمانی نیروهای مسلح، گفت: طی این مراسم جهانی مجموعاً ۱۵ هزار و ۹۸۹ خدمت فوریتهای پزشکی ارائه شده و ۹۶ نفر برای ادامه درمان به مراکز بیمارستانی منتقل شدهاند.
به گفته وی، انتقال ریلی بیماران برای نخستینبار در کشور در این مراسم عملیاتی شده و اورژانس هوایی نیز با ۱۷ سورتی پرواز، پوشش امدادی را سرعت بخشیده است. تا این لحظه، مجموع خدمات سلامت ارائهشده به زائران و شرکتکنندگان در مسیر وداع و تشییع به ۳۳ هزار و ۷۹۸ مورد رسیده و این پشتیبانی تا پایان مراسم تشییع در پایتخت ادامه خواهد داشت.