نورنیوز https://nournews.ir/n/328664
کد خبر: 328664
14 تیر 1405

دعوت مردم عراق به شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید


دبیرکل کتائب سیدالشهداء با بیان اینکه امام خامنه‌ای(ره) در سخت‌ترین مقاطع حامی عراق و ملت این کشور بود، بر نقش ایشان در همراهی با مردم عراق تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: ابوالاء الولائی، دبیرکل کتائب(گردانهای) سیدالشهداء عراق با تأکید بر لزوم وفاداری به آرمان‌های مقاومت، از ملت عراق خواست با حضور پرشور در مراسم تشییع شهید آیت‌الله خامنه‌ای، دِین خود را به حامی همیشگی عزت و کرامت ملت‌های منطقه ادا کنند.

دبیرکل کتائب سیدالشهداء  افزود: این مراسم صرفاً یک آیین تشییع نیست، بلکه یک موضع اخلاقی و وجدانی در برابر شخصیتی است که در سخت‌ترین شرایط، بدون هیچ منتی، در کنار عراق و مردمش ایستاد.

ابوالاء الولایی خطاب به مردم عراق تأکید کرد: هرکس توفیق همراهی در تشییع سایر شهدای مقاومت را نداشت، در تشییع پیکر امام خامنه‌ای(رضوان الله تعالی علیه) حاضر شود؛ چرا که گام برداشتن در این مراسم، پیمودن مسیر تمام شهدای راه حق است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رهبر شهید / امام_خامنه‌ای / کتائب_سیدالشهداء