پلیس فتای تهران با هشدار درباره افزایش آگهیهای جعلی فروش بلیت و محل اسکان، از مردم خواست برای جلوگیری از کلاهبرداری، به تبلیغات غیررسمی اعتماد نکنند.
نورنیوز-گروه اجتماعی: پلیس فتای پایتخت اعلام کرد: شرکت کنندگان مراسم تشییع رهبر شهیدمان باید هوشیار و آگاه باشند تا فریب کلاهبرداران را نخورند و در این شرایط باید مراقب آگهیهای دروغین و جعلی که منجر به کلاهبرداری اینترنتی میشوند، باشند.
همچنین هرگونه بلیت سفر و خدمات اسکان را از سایتهای معتبر دنبال کنید و از واریز بیعانه یا انتقال مبالغ به حساب افراد ناشناس خودداری کنید.
علاوع بر این برای پرداخت هر هزینه ای، از سرویس پرداخت امن در پلتفرم های آگهی رسان استفاده کنید و مخصوصا در حوزه خدمات سفر ، حمل و نقل و بلیت سفر به پیام ها، کانالها و صفحات غیر رسمی اعتماد نکنید.
پلیس فتا پایتخت تاکید کرد که هوشیاری شهروندان، بهترین راه مقابله با کلاهبرداری است.