نورنیوز https://nournews.ir/n/328266
کد خبر: 328266
13 تیر 1405

آمادگی پارکینگ‌های ورودی تهران برای خودروهای زائران مراسم رهبر شهید


پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد پارکینگ‌های ورودی شهر برای پذیرش خودروهای زائران مراسم آماده شده و ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز برای جابه‌جایی شرکت‌کنندگان فعال است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ابوالفضل موسوی پور با بیان اینکه امروز نخستین روز وداع با پیکر مطهر رهبر شهیدمان است که مراسم آن در مصلای تهران در حال برگزاری است، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام‌شده، در تمامی مبادی ورودی شهر تهران پارکینگ‌هایی برای توقف خودروهای شخصی در نظر گرفته شده و همچنین ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم آماده خدمت‌رسانی است.

وی ادامه داد: بر همین اساس، همکاران بنده در پلیس راهور تهران بزرگ در محل حضور دارند و تمهیدات لازم را برای مدیریت تردد اجرا کرده‌اند. زائرانی که با خودروی شخصی به تهران مراجعه می‌کنند، خودروهای خود را در پارکینگ‌های تعیین‌شده پارک کرده و از طریق حمل‌ونقل عمومی به محل برگزاری مراسم و سایر نقاط مورد نظر در سطح شهر منتقل خواهند شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: این تمهیدات با هدف تسهیل تردد، کاهش بار ترافیکی و مدیریت هرچه بهتر وضعیت ترافیک در شهر تهران پیش‌بینی و اجرا شده است.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: تهران / ترافیک / پلیس_راهور / حمل_و_نقل / پارکینگ / مراسم رهبر شهید