نورنیوز https://nournews.ir/n/327856
کد خبر: 327856
11 تیر 1405

آخرین وضعیت آب‌وهوای سیستان‌ و بلوچستان؛ زابل زیر هجوم طوفان


مدیرکل هواشناسی سیستان‌ و بلوچستان از ثبت سرعت باد 126 کیلومتر بر ساعت در زابل خبر داد و اعلام کرد تداوم بادهای 120 روزه، کاهش شدید دید افقی و وقوع گردوخاک تا صبح جمعه در شمال استان ادامه خواهد داشت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرکل هواشناسی سیستان‌وبلوچستان گفت: بامداد امروز ایستگاه هواشناسی فرودگاهی زابل سرعت وزش باد ۱۲۶ کیلومتر بر ساعت را ثبت کرد که دید افقی را به ۲۰۰ متر کاهش داد.

محسن حیدری اظهار: در شهرستان زهک نیز سرعت باد به ۸۶ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی تا ۵۰۰ متر کاهش یافت.

وی بیان کرد: زابل برای چهارمین روز متوالی وزش باد با سرعت بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را تجربه می‌کند و بادهای ۱۲۰ روزه در شمال سیستان و بلوچستان تداوم دارد.

مدیرکل هواشناسی سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: در شمال استان تا صبح جمعه وزش باد شدید و در مناطق مستعد طوفان گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. در زاهدان و نواحی مرکزی نیز وزش باد همراه با افزایش غبار و گاهی گردوخاک مورد انتظار است.

وی توصیه کرد: شهروندان به‌ویژه بیماران تنفسی، سالمندان و کودکان از تردد غیرضروری در زمان گردوخاک خودداری کنند، در ترددهای جاده‌ای احتیاط داشته باشند، از استحکام سازه‌های موقت اطمینان یابند و خودروها را کنار درختان فرسوده و تابلوهای تبلیغاتی پارک نکنند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: هواشناسی / طوفان / گردوخاک / سیستان_و_بلوچستان / زابل / بادهای_۱۲۰_روزه