نورنیوز https://nournews.ir/n/327719
کد خبر: 327719
10 تیر 1405
هشدار تأمین اجتماعی؛

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند


سازمان تأمین اجتماعی با هشدار درباره افزایش تماس‌های کلاهبردارانه با بازنشستگان، اعلام کرد این سازمان هرگز برای پرداخت مابه‌التفاوت حقوق، وام یا صدور حکم، درخواست وجه نمی‌کند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سازمان تأمین‌اجتماعی با انتشار اطلاعیه‌ای فوری، به تمامی بازنشستگان و مستمری‌بگیران هشدار داد که در برابر اقدامات سودجویانه برخی افراد که با هدف کلاهبرداری از آن‌ها انجام می‌شود، هوشیاری کامل داشته باشند.

این سازمان با اشاره به دریافت گزارش‌های متعددی مبنی بر تماس‌های مشکوک افراد با بهانه‌هایی نظیر پرداخت مابه‌التفاوت حقوق، ثبت‌نام تسهیلات و وام، یا صدور حکم مستمری، تصریح کرد که هیچ‌گونه تماس تلفنی یا مراجعه حضوری از سوی نمایندگان یا همکاران این سازمان برای دریافت وجه یا انجام امور مذکور با مستمری‌بگیران صورت نمی‌گیرد و هرگونه ادعایی در این زمینه، مصداق بارز جعل، اخاذی و کلاهبرداری است.

در ادامه، روابط عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی با هدف پیشگیری از این اقدامات مجرمانه یادآور شد که تمامی خدمات بیمه‌ای و درمانی تنها از طریق مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های رسمی، یا با استفاده از سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir و همچنین اپلیکیشن «تأمین من» قابل انجام است و برای کسب اطمینان و پاسخگویی به سوالات، ذینفعان می‌توانند به‌صورت شبانه‌روزی با شماره ۱۴۲۰ تماس بگیرند.

همچنین در پایان تأکید شد که تنها مرجع رسمی برای پیگیری اخبار و اطلاعیه‌ها، وب‌سایت Tamin.ir و صفحات رسمی سازمان با شناسه Tamin_Media@ در شبکه‌های اجتماعی می‌باشد و از مخاطبان خواسته شد برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، تنها به این منابع معتبر استناد کنند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: بازنشستگان / کلاهبرداری / تامین_اجتماعی / حقوق_بازنشستگان