نورنیوز https://nournews.ir/n/327385
کد خبر: 327385
9 تیر 1405

منبع آگاه: پایگاه آمریکا در اردن مرکز عملیات علیه ایران بود


یک منبع آگاه مدعی شد پایگاه نظامی آمریکا در اردن به‌عنوان پایگاه پیشرو منطقه‌ای، در عملیات نظامی آمریکا علیه ایران نقش‌آفرینی کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک منبع آگاه در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت که در مرحله پایانی جنگ آمریکا علیه ایران، پایگاه آمریکایی موفق السلطی نقش یک پایگاه پیشرو منطقه‌ای برای عملیات آمریکا علیه ایران را ایفا می‌کرد.

این منبع با اشاره به اینکه «واشنگتن چاره دیگری نداشت»، توضیح داد که متحدان نزدیک آمریکا در خلیج فارس، یعنی عربستان سعودی و امارات، به آمریکایی‌ها اجازه استفاده از حریم هوایی خود را ندادند.

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی، تمامی پایگاه های آمریکا در منطقه را هدف حملات موشکی و پهپادی مستمر خود قرار داده و بسیاری از این پایگاه ها را از خدمت رسانی خارج کرده است.

ایران و آمریکا در شب ۱۸ ژوئن یک یادداشت تفاهم با هدف پایان دادن به درگیری نظامی امضا کردند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / تحولات_منطقه / اردن / پایگاه_نظامی