نورنیوز https://nournews.ir/n/327369
کد خبر: 327369
9 تیر 1405

شرط‌بندی عجیب دو پسر ۱۸ ساله برای گوشی‌قاپی


پلیس تهران راز گوشی‌قاپی‌های سریالی در مرکز پایتخت را با دستگیری دو پسر 18 ساله فاش کرد؛ متهمانی که انگیزه اولیه‌شان نه نیاز مالی، بلکه یک شرط‌بندی عجیب برای ثبت رکورد سرقت زیر 60 ثانیه بود.

نورنیوز-گروه حوادث: پس از افزایش گزارش‌های مردمی درباره گوشی‌قاپی‌های سریالی در مناطق مرکزی تهران، مأموران پلیس تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند. بررسی اظهارات مالباختگان نشان می‌داد دو جوان موتورسوار با صورت‌های پوشیده و پلاک‌های مخدوش در مدت‌زمانی بسیار کوتاه گوشی تلفن همراه شهروندان را سرقت و از محل متواری می‌شوند.

چند روز قبل، گشت پلیس هنگام انجام مأموریت به دو جوان سوار بر موتورسیکلتی با پلاک مخدوش مشکوک شد. با وجود دستور ایست، متهمان اقدام به فرار کردند اما پس از تعقیب و گریز دستگیر شدند.

بررسی شماره شاسی موتورسیکلت نشان داد وسیله نقلیه چندی پیش از مقابل یک خانه به سرقت رفته است. در ادامه، دو متهم به ده‌ها فقره گوشی‌قاپی اعتراف کردند.

شرط‌بندی برای شکستن رکورد سرقت

یکی از متهمان در بازجویی‌ها گفت: «در یک گیم‌نت با همدستم آشنا شدم. چند نفر از بچه‌های بزرگ‌تر می‌گفتند هیچ‌کس نمی‌تواند در کمتر از یک دقیقه گوشی‌قاپی کند. ما هم برای اثبات توانایی‌مان تصمیم گرفتیم این رکورد را بشکنیم.»

او افزود: «با موتورسیکلت در خیابان‌های مرکز شهر پرسه می‌زدیم و افرادی را که در حال صحبت با تلفن همراه بودند، هدف قرار می‌دادیم. حتی از سرقت‌ها فیلم می‌گرفتیم و برای دوستانمان ارسال می‌کردیم تا زمان انجام سرقت را ببینند.»

از تفریح تا کسب درآمد

متهم درباره ادامه سرقت‌ها نیز گفت: «ابتدا فقط برای بردن شرط‌بندی این کار را انجام می‌دادیم اما وقتی دیدیم فروش گوشی‌های سرقتی درآمد خوبی دارد، تصمیم گرفتیم سرقت‌ها را ادامه دهیم؛ هم برای ثبت رکوردهای بهتر و هم برای پول بیشتر.»

موتورسیکلت‌های تعمیری؛ ابزار سرقت

این متهم همچنین فاش کرد همدستش در یک تعمیرگاه موتورسیکلت کار می‌کرد و از موتورهایی که برای تعمیر آورده می‌شد، برای انجام سرقت‌ها استفاده می‌کردند.

او توضیح داد: «پلاک موتورها را مخدوش می‌کردیم و بعد از انجام سرقت، آنها را به تعمیرگاه برمی‌گرداندیم. آخرین بار یکی از موتورهای تعمیری در مسیر خراب شد و مجبور شدیم آن را رها کنیم. بعد هم یک موتورسیکلت پارک‌شده در خیابان را سرقت کردیم که همان موتور باعث دستگیری‌مان شد.»

تحقیقات پلیس برای شناسایی سایر سرقت‌های احتمالی و مالخران گوشی‌های سرقتی همچنان ادامه دارد.


منبع: ایران
سرویس: حوادث
کلید واژگان: تهران / پلیس / حوادث / سرقت / سرقت_مسلحانه / دستگیری_سارق / گوشی_قاپی