نورنیوز https://nournews.ir/n/327293
کد خبر: 327293
8 تیر 1405

غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت


معاون وزیر امور خارجه اعلام کرد ایران برای مدیریت آینده تنگه هرمز به‌دنبال تفاهم با عمان است و تأکید کرد این آبراه راهبردی دیگر به وضعیت گذشته بازنخواهد گشت.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون وزیر خارجه در گفتگوی زنده با شبکه خبر با تشریح نتایج سفر اخیر خود به عمان و  رایزنی‌هایش با مقامات این کشور درباره موضوع تنگه هرمز اظهار کرد: بر اساس این سیاست‌ها، حقوق حاکمیتی کشورهای ساحلی در تنگه هرمز باید مورد احترام قرار گیرد و این به معنای حق اعمال حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در این آبراه است.

غریب‌آبادی ادامه داد: مدیریت تنگه هرمز بر عهده کشورهای ساحلی است و ترتیبات مربوط به مدیریت آینده این تنگه نیز در یادداشت تفاهم اسلام‌آباد مورد اشاره قرار گرفته است.

 تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت

معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه «تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت»، تصریح کرد: پیش از این، سازوکار مشخصی برای اداره تنگه وجود نداشت، اما جمهوری اسلامی ایران مصمم است ترتیبات مدیریت تنگه هرمز را با عمان به تفاهم برساند.

وی گفت: امروز نیز این موضوع را با مقامات مسئول عمان در میان گذاشتم که اولویت جمهوری اسلامی ایران این است که این ترتیبات با عمان، به‌عنوان دیگر کشور ساحلی تنگه هرمز ، مورد توافق قرار گیرد.

معاون وزیر خارجه با اشاره به رایزنی‌های انجام‌شده با مقامات عمان گفت: اگر به هر دلیلی عمان علاقه‌ای به این همکاری نداشته باشد، جمهوری اسلامی ایران این مسیر را به پیش خواهد برد، اما ارزیابی ما این است که طرف عمانی برای این همکاری آمادگی دارد.

وی افزود: وزیر امور خارجه عمان نیز امروز در مواضع خود به این موضوع اشاره کرد و نشان داد که عمان نیز خواهان آن است که به‌عنوان کشور ساحلی و دارای حاکمیت در این ترتیبات سهیم باشد و شرایط به گذشته بازنگردد.

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه ادامه داد: ایران و عمان همچنین درباره دریافت هزینه در قبال خدمات ارائه‌شده در تنگه هرمز اشتراک نظر دارند و این موضوع در گفت‌وگوهای دو طرف مطرح شده است.

غریب‌آبادی در ادامه از توافق تهران و مسقط برای تشکیل کمیته‌های فنی مشترک خبر داد و گفت: بر اساس تفاهم امروز، کارشناسان دو کشور از هفت تا هشت روز آینده گفت‌وگوهای تخصصی خود را آغاز خواهند کرد تا هم درباره ترتیبات مدیریت تنگه هرمز و تدوین متن مربوطه به توافق برسند و هم مذاکرات فنی درباره مسیرهای عبور و مرور را پیش ببرند.

وی با اشاره به اینکه مسیرهای فعلی عبور و مرور در تنگه هرمز بر پایه توافق ایران و عمان و ثبت‌شده نزد سازمان بین‌المللی دریانوردی است، اظهار کرد: این مسیرها مربوط به سال ۱۹۶۸ و حدود شش دهه قبل است و باید تغییر کند و این را به طرف عمانی هم گفتیم.

معاون وزیر امور خارجه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران دلایل خود را برای ضرورت اصلاح این مسیرها به طرف عمانی اعلام کرده و دو کشور تصمیم گرفته‌اند مذاکرات کارشناسی و تخصصی درباره تغییر مسیرهای عبور و مرور را نیز از روزهای آینده در چارچوب کمیته‌های مشترک آغاز کنند.

غریب‌آبادی در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات برخی کشورهای اروپایی از جمله فرانسه درباره مشارکت در مین‌روبی تنگه هرمز، تأکید کرد: بر اساس بند پنجم یادداشت تفاهم اسلام‌آباد، مسئولیت مین‌روبی تنگه هرمز صرفاً بر عهده جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: در جریان مذاکرات مربوط به این یادداشت تفاهم، آمریکایی‌ها چه از طریق میانجیگران و چه در مذاکرات مستقیم، اصرار داشتند که در فرآیند مین‌روبی مشارکت داشته باشند، اما جمهوری اسلامی ایران قاطعانه با این درخواست مخالفت کرد و به همین دلیل در بند پنجم، مسئولیت مین‌روبی به‌طور انحصاری به ایران واگذار شده است.

به هیچ کشوری، از جمله فرانسه، اجازه دخالت در فرآیند مین‌روبی تنگه هرمز را نخواهیم داد

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه با اشاره به مواضع اخیر رئیس‌جمهور فرانسه گفت: امروز نیز تأکید کردم که جمهوری اسلامی ایران به هیچ کشوری، از جمله فرانسه، اجازه دخالت در فرآیند مین‌روبی تنگه هرمز را نخواهد داد.

غریب‌آبادی ادامه داد: حتی در دوره انتقالی نیز به طرف عمانی اعلام کردیم که اگر قصد مین‌روبی در بخش مربوط به خود را داشته باشند، کافی است به ایران اطلاع دهند تا جمهوری اسلامی ایران این کار را انجام دهد، زیرا مسئولیت این موضوع بر عهده ایران است.

وی همچنین با اشاره به موضوع مسیرهای موازی عبور و مرور در تنگه هرمز اظهار کرد: در دوره انتقالی و موقت و بر اساس بند پنجم یادداشت تفاهم اسلام‌آباد، تعیین مسیرهای عبور و مرور بر عهده جمهوری اسلامی ایران است و تهران مسیرهای موازی را نمی‌پذیرد.

غریب‌آبادی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران متعهد به تأمین عبور ایمن شناورها در مسیرهای تعیین‌شده است، اما اگر شناوری از مسیرهای دیگر تردد کند، ایران با آن مخالفت خواهد کرد، برای جلوگیری از آن اقدام می‌کند و مسئولیت هرگونه حادثه نیز بر عهده خود آن شناورها خواهد بود.

معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه در گفت‌وگوهای انجام‌شده، مقامات عمانی درک مناسبی از مواضع ایران داشتند، گفت: جمهوری اسلامی ایران این اصول را به‌ویژه برای آمریکا نیز به‌طور شفاف تشریح کرده و این پیام منتقل شده است که در صورت تلاش برای ایجاد مسیرهای موازی یا نقض مفاد بند پنجم یادداشت تفاهم اسلام‌آباد، ایران از ابزارهای مختلف خود برای مقابله با این اقدامات استفاده خواهد کرد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ایران / تنگه_هرمز / عمان / خلیج_فارس / امنیت_دریایی / کشتیرانی / غریب_آبادی