نورنیوز https://nournews.ir/n/327162
کد خبر: 327162
8 تیر 1405

قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ + بازار ارز آرام‌تر شد


قیمت دلار در معاملات امروز با افزایش همراه شد اما انتشار اخبار مربوط به ادامه مذاکرات ایران و آمریکا تا حدی از التهاب بازار کاست؛ موضوعی که باعث شد معامله‌گران با احتیاط بیشتری رفتار کنند و روند نوسان در بازار ارز کنترل‌شده‌تر دنبال شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی : قیمت دلار در معاملات امروز با افزایش یک هزار تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی روز گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 172 هزار تومان قرار گرفت. این اسکناس خارجی از ابتدای هفته و در سایه افزایش تنش‌های نظامی و کلامی میان ایران و آمریکا، نوسانات شدیدی را تجربه کرده بود.

امروز اما با انتشار اخباری مبنی بر ادامه مذاکرات میان دو کشور در روزهای آینده، بازار تا حدی آرام گرفت و شدت افزایش قیمت کاهش یافت. با این حال، به نظر می‌رسد معامله‌گران همچنان دست به عصا راه می‌روند و ترجیح می‌دهند قبل از هر اقدام جدیدی، شرایط سیاسی روزهای آینده را ارزیابی کنند. در سوی دیگر بازار، یورو نیز با افزایش دو هزار تومانی نسبت به روز گذشته روی رقم 197 هزار تومان در حال معامله است.

تحلیلگران معتقدند با توجه به تورم موجود در کشور، هرگونه کاهش قیمت دلار عمدتا موقت و ناشی از جو روانی بازار است و در بلندمدت، احتمال صعود دلار به کانال‌های بالاتر وجود دارد.

رشد 297 تومانی قیمت دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ افزایشی است. بر این اساس، قیمت دلار توافقی (حواله) با ۲۹۷ تومان رشد نسبت به روزگذشته، در سمت فروش ۱۴۶ هزار و ۹۵۷ تومان و در سمت خرید ۱۴۵ هزار و ۶۳۴ تومان اعلام شده است.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دلار / قیمت_طلا / بازار_ارز / قیمت_دلار / نرخ_ارز / مذاکرات_ایران_آمریکا / قیمت_یورو