نورنیوز https://nournews.ir/n/326859
کد خبر: 326859
7 تیر 1405

شناسایی و دستگیری باند موبایل قاپی در خیابان بعثت


سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران از دستگیری دو عضو اصلی یک باند چهار نفره موبایل‌قاپی خبر داد که نیمه‌شب‌ها در محدوده خیابان بعثت و پارک بعثت با کمین در حاشیه خیابان از شهروندان سرقت می‌کردند.

نورنیوز-گروه حوادث : سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 عضو اصلی یک باند 4 نفره موبایل‌قاپ خبر داد که در محدوده پارک بعثت و خیابان بعثت با کمین شبانه اقدام به سرقت تلفن همراه شهروندان می‌کردند.

سرهنگ رضا صادقی‌پور با اعلام این خبر گفت: در پی افزایش گزارش‌های مردمی درباره وقوع موبایل‌قاپی و زورگیری در محدوده ترمینال جنوب، خیابان بعثت، خیابان خزانه و اطراف پارک بعثت، رسیدگی به این پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی، بررسی شیوه سرقت‌ها و آموزش عوامل گشت، ساعت ۱۲:۳۰ بامداد دوم تیرماه موفق به شناسایی پاتوق اعضای این باند شدند.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: مأموران در جریان گشت‌زنی مشاهده کردند چهار نوجوان که همگی کمتر از ۱۸ سال سن داشتند، در میان بوته‌های حاشیه خیابان بعثت مخفی شده و در کمین شهروندان بودند. لحظاتی بعد، متهمان با قاپیدن تلفن همراه یکی از عابران قصد فرار به سمت پارک بعثت را داشتند که عملیات تعقیب و دستگیری آغاز شد.

به گفته وی، مأموران موفق شدند یکی از سارقان را در حالی که تلفن همراه مسروقه همچنان در دستش بود، دستگیر کنند و در ادامه، همدست اصلی وی نیز در داخل پارک شناسایی و بازداشت شد.

سرهنگ صادقی‌پور با اشاره به نتایج این عملیات گفت: در بازرسی از متهمان، دو دستگاه تلفن همراه سرقتی کشف و موتورسیکلت مورد استفاده آنان نیز توقیف شد. دو عضو دیگر این باند از محل متواری شدند که شناسایی و دستگیری آن‌ها در دستور کار پلیس قرار دارد.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: تهران / پلیس / امنیت / سرقت / موبایل_قاپی / آتش سوزی ترمینال جنوب