نورنیوز https://nournews.ir/n/32606
کد خبر: 32606
7 مرداد 1398
وزارت کشور عراق:

ابوبکر بغدادی فلج شده و در سوریه است


گروه اطلاعاتی "الصقور" گفت: ابوبکر بغدادی در پی اصابت ترکش‌هایی به ستون فقراتش، در دست و پاهایش دچار فلج شده است.



به گزارش نورنیوز به نقل از سایت النشرة، مرکز اطلاعاتی الصقور گزارش داد، پس از شکست نظامی داعش در عراق و سوریه، خطر همیشگی علیه ابراهیم السامرائی، ملقب به بغدادی که در حال حاضر به همراه معاونان عرب و خارجی خود در سوریه به سر می‌برد، وجود دارد و وی را تهدید می‌کند.






مرکز اطلاعاتی الصقور با اشاره به اینکه بغدادی در دوره گذشته اولویت خود را مقابله با تهدیدات اطلاعاتی و حفاظت از تشکیلات داعش در برابر نفوذ قرار داده بود، اعلام کرد: رهبر داعش همچنان از نفوذ قوی و فرمانبرداری در میان اعضای عرب و غیرعرب این گروه تروریستی برخوردار است و تغییراتی را برای جایگزینی تروریست‌هایی که در عملیات‌های مشترک در سوریه و نیز عملیات‌های آزادسازی نینوا، الرمادی، صلاح‌الدین و دیگر مناطق کشته شدند، انجام داده است.


این مرکز وابسته به وزارت کشور عراق افزود: ابوبکر بغدادی در پی اصابت ترکش‌هایی به ستون فقراتش، در دست و پاهایش دچار فلج شده است. این اتفاق طی حملات مرکز الصقور با هماهنگی نیروی هوایی به محل نشست بغدادی با معاونانش در منطقه هجین در جنوب شرق دیرالزور انجام شد.





منبع: ایسنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: عراق / ابوبکر بغدادی