نورنیوز https://nournews.ir/n/32594
کد خبر: 32594
7 مرداد 1398
فرماندار تهران اعلام کرد

موسیقی خیابانی حتما نیاز به مجوز دارد


فرماندار تهران اعلام کرد :هرگروه موسیقی و کنسرتی که قصد فعالیت در سطح شهر را دارد باید از وزارت ارشاد و دستگاه های مربوطه مجوز داشته باشد.

به گزارش نورنیوز عیسی فرهادی فرماندار تهران در در مورد فعالیت موسیقی‌های خیابانی و افرادی که در مبادی ورودی و خروجی متروها اقدام به اجرای موسیقی زنده می‌کنند اظهار کرد: هرگروه موسیقی و کنسرتی که قصد فعالیت در سطح شهر را دارد باید از وزارت ارشاد و دستگاه های مربوطه مجوز داشته باشد.


وی افزود: البته برخی رفتارهای سنتی مانند عمو نوروز که به صورت مقطعی فعالیت می‌کنند شامل موسیقی‌های خیابانی نمی‌شود.


فرماندار تهران تصریح کرد: موزیک های خیابانی به نحوی تبدیل به تکدی گری نوین شده است و برای برخی مردم و خانواده‌ها مزاحمت ایجاد می‌کند.


فرهادی در پایان تاکید کرد: اگر این گروه‌های موسیقی مجوز نداشته باشند کارشان غیرقانونی است.


به گزارش خبرنگار مهر، مدتی است که گروه‌های موزیک خیابانی در مبادی ورودی و خروجی متروها در ساعات ابتدایی روز و غروب اقدام به نواختن موسیقی می‌کنند و برخی افرادی برای تشکر و قدردانی از آن هنر و هنرمند مبالغی را در داخل ظرف یا کیفی که آن گروه جلوی محل کارشان قرار داده اند، می‌اندازند.


برخی دیگر از این افراد در واگن های مترو را محل کار خود قرار داده اند و بعضا بعد از اجرای یک موسیقی از مسافران طلب پول می کنند تا قطعه دیگری را اجرا کنند.



منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: موسیقی / فرماندار تهران / موسیقی خیابانی