نورنیوز https://nournews.ir/n/325779
کد خبر: 325779
1 تیر 1405

بازار طلای تهران ۶ روز تعطیل شد


اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام کرد بازار طلا از اول تا ششم تیرماه همزمان با ایام سوگواری محرم تعطیل بوده و فعالیت‌های تجاری متوقف خواهد شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سید محمود فضل‌آذرشربیانی با تشریح جزئیات این تعطیلی اظهار داشت که بازار طلای تهران در راستای همراهی با دیگر اصناف و همگام با مردم در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، از روز دوشنبه اول تیرماه تا شنبه ششم تیرماه، مصادف با هفتم تا دوازدهم محرم، فعالیت‌های اقتصادی خود را متوقف می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه این اقدام بر اساس سنت دیرینه فرهنگی و مذهبی بازاریان صورت می‌گیرد، تصریح کرد که تمامی بخش‌های اصلی بازار از جمله سراهای اردیبهشت، فروردین، خرداد، حکیم هاشمی، مکاره، احسان و شمس‌العماره به همراه راسته بازار صحاف‌ها و زرگرها در این بازه زمانی تعطیل بوده و به برگزاری مجالس عزاداری و برپایی هیئت‌ها و تکایا اختصاص می‌یابد.

نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران در پایان با اشاره به ارادت قلبی این صنف به اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع)، تعطیلی یک‌هفته‌ای بازار و برپایی تکایای عزاداری را نشان‌دهنده عمق اعتقادات مذهبی بازاریان و عشق و ارادت آنان به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و فرهنگ عاشورا دانست که همواره در مسیر آموزه‌های دینی گام برمی‌دارند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: طلا / سکه / بازار_طلا / محرم / بازار_تهران / طلافروشان