نورنیوز https://nournews.ir/n/325754
کد خبر: 325754
1 تیر 1405

توقف خطرناک وانت در آزادراه ساوه–همدان یک کشته برجای گذاشت


برخورد یک کامیون با وانت متوقف‌شده در آزادراه ساوه–همدان منجر به مرگ راننده و مصدومیت دو سرنشین شد؛ مصدومان برای درمان به بیمارستان منتقل شدند.

نورنیوز-گروه حوادث: دکتر «حمید ابره‌دری» روز دوشنبه در گفت وگوی اظهار کرد: راننده یک دستگاه پراید وانت بعدازظهر امروز برای انجام تعمیرات در حاشیه آزادراه ساوه - همدان متوقف شد و برخورد یک دستگاه کامیون این حادثه ناگوار را رقم زد.

وی بیان کرد: ۲ تیم عملیاتی اورژانس ۱۱۵ با اعلام گزارش تصادف به محل اعزام شدند و با توجه به وخامت حال راننده، بلافاصله درخواست امداد اورژانس هوایی شد و اما در حالیکه تیم‌های امدادی در تلاش برای نجات جان مصدوم بودند، متاسفانه وی پیش از رسیدن بالگرد اورژانس، دچار ایست قلبی شد و با توجه به شدت جراحات وارده تلاش های تکنسین های اورژانس برای احیای وی به ثمر نرسید و فرد جان خود را از دست داد.

ابره دری خاطرنشان کرد: همچنین ۲ مصدوم دیگر این سانحه پس از دریافت اقدامات حیاتی پیش‌بیمارستانی، برای ادامه روند درمان به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل شدند.

وی تاکید کرد: حاشیه آزادراه‌ها، خطرناک‌ترین نقطه برای توقف‌های غیرضروری است و رانندگان هرگز برای انجام تعمیرات خودرو در کنار جاده‌های پرتردد توقف نکنند.

سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: رانندگان حتی در صورت موارد کاملا اضطراری اگر مجبور به توقف شدند، خودرو را تا حد امکان از مسیر اصلی دور کرده و در فضای ایمن یا پارکینگ‌های مخصوص متوقف کنند.

وی بیان کرد: استفاده از مثلث خطر در فاصله مناسب (حداقل ۱۵۰ تا ۲۰۰ متری) الزامی است تا رانندگان عبوری از فاصله دور متوجه توقف خودرو شوند ضمن اینکه در صورت خرابی خودرو، سرنشینان باید هرچه سریعتر پیاده شده و پشت گاردریل یا در مکانی دور از سطح آسفالت پناه بگیرند.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: حوادث / اورژانس / ساوه / سوانح_رانندگی / آزادراه_ساوه_همدان