نورنیوز https://nournews.ir/n/325691
کد خبر: 325691
1 تیر 1405

جرمی کلارکسون از بهبودی در برابر سرطان خبر داد


جرمی کلارکسون، مجری سابق برنامه محبوب «تخت گاز»، اعلام کرد پس از طی مراحل درمانی اکنون در مرحله بهبودی از سرطان پروستات قرار دارد.

 نورنیوز-گروه فرهنگی: جرمی کلارکسون گفت که به طور رسمی در مرحله بهبودی از سرطان پروستات قرار دارد. او کمتر از یک هفته پس از اینکه در قسمت‌های پایانی فصل پنجم «مزرعه کلارکسون» که در سال ۲۰۲۵ فیلمبرداری شده بود، فاش کرد که به نوع تهاجمی این بیماری مبتلا شده است.

کلارکسون ۶۶ ساله در مصاحبه با ساندی تایمز گفت: «من بدون شک و به طور رسمی خوش‌شانس‌ترین مرد جهان هستم.» او به این روزنامه گفت که دو ماه پیش آزمایش آنتی‌ژن اختصاصی پروستات داده است که هیچ نشانه‌ای از سرطان را نشان نمی‌دهد. این یک نوع تهاجمی سرطان بود. می‌توانست گسترش یابد، می‌توانست به لوزالمعده برود، می‌توانست به هر جایی برود و آن وقت دردسر می‌شد.»

کلارکسون در آخر هفته دو ویدئو در اینستاگرام منتشر کرد و در آنها گفت که فصل ششم «مزرعه کلارکسون» در حال تولید است. او در شبکه‌های اجتماعی گفت: «من نه تنها نمرده‌ام، بلکه کاملاً سالم هستم. و دلیل اینکه سالم هستم این است که پزشکان سرطان پروستات را زود تشخیص دادند و آن را زود تشخیص دادند چون من آزمایش دادم.»

کلارکسون در ادامه به دیگران توصیه کرد که آزمایش دهند و گفت که این روش این روزها فقط یک آزمایش خون است.»

او به تایمز گفت که به انجام آزمایش‌های منظم خون برای کنترل سلامتی خود ادامه خواهد داد و می‌داند که سرطان ممکن است بازگردد. او گفت: «سعی می‌کنم مثبت‌اندیش باشم. تصمیم گرفته‌ام که یکی از ۶۰ درصدی باشم که عود نمی‌کند.»

«اگر فقط یک نفر، یک نفر در جهان باشد که برنامه "مزرعه کلارکسون" را تماشا کند و فکر کند می‌روم خودم را چک کنم و آن را زود کشف کند، و درمان شود، و یک زندگی عادی داشته باشد، آن وقت ارزشش را دارد.»

در دو قسمت پایانی فصل پنجم «مزرعه کلارکسون»، کلارکسون گفت که هشت ماه پس از جراحی قلب برای انسداد عروق کرونر، تحت عمل جراحی برای برداشتن ۱۰ درصد از پروستات خود قرار گرفته است. 


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: فرهنگی / جرمی-کلارکسون / مجری-تلویزیونی / مجری-خارجی